noodles volos banner

Έπαιξαν αντίπαλοι θείος και ανιψιός στο Αστέρας-Δήμητρα

Ένα ιδιαίτερο γεγονός έλαβε χώρα στην αναμέτρηση Αστέρας-Δήμητρα το Σάββατο (24/3) στον Ριζόμυλο για την 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Συγκεκριμένα έπαιξαν ως αντίπαλοι ο 44χρονος βασικός παίκτης των γηπεδούχων, Βασίλης Ξέρας, και ο 15χρονος ανιψιός του (γιος της αδερφής του Ζωής) Αχιλλέας Μηλιώνης, που μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά, αγωνιζόμενος στα δεξιά. Μάλιστα μία από τις πρώτες προσωπικές μονομαχίες την είχε με τον θείο του. Στον πρώτο γύρο στο γήπεδο της Ευξεινούπολης είχε τεθεί αντίπαλος με τον θείο του ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου της Δήμητρας, ο 17χρονος Κωνσταντίνος.

Και στα δύο παιχνίδια πανηγύρισαν τα ανίψια, αφού τα σκορ ήταν 5-1 και 2-4 υπέρ της Δήμητρας. Το Σάββατο η Δήμητρα προηγήθηκε με δύο γρήγορα γκολ των Καρατέεφ και Τσιάτσιου και στο 26’ ο Λουφόπουλος μείωσε σε 1-2. Με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση κόρνερ με το αριστερό από τη δεξιά πλευρά (δοκάρι και μέσα) ο Κωστούλας έγραψε το 1-3, ο Χαλιμούρδας μείωσε και πάλι με 2-3 με εκπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα στο 82’ και στο 88’ ο Γαλατσίδας, που είχε περάσει αλλαγή, με υποδειγματικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Να σημειωθεί ότι ο Αχιλλέας Μηλιώνης έκανε τη δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ, ενώ κλήθηκε για πρώτη φορά σε προπόνηση της Μικτής Νέων της ΕΠΣΘ τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στο βοηθητικό του ΕΑΚ.