noodles volos banner

Τοξότης-Ιάσων 1-1

Ισοπαλία 1-1 στο βοηθητικό του ΕΑΚ ανάμεσα στον Τοξότη και τον Ιάσονα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 52ο λεπτό με τον Πουλάκη να σκοράρει από κοντά ύστερα από απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Τσίγγα και το 1-1 σημειώθηκε στο 70ό με κεφαλιά του Πελεκούδα. Από την πλευρά του Τοξότη, εκφράστηκαν έντονες διαμαρτυρίες για τον διαιτητή Σαρρή για μια φάση στο 85’ ζητώντας πέναλτι σε χέρι αμυντικού ύστερα από σέντρα του Παραδάκη. Επισημάνθηκε πως ο ίδιος ρέφερι πριν δύο αγωνιστικές, είχε στερήσει από την ομάδα δύο βαθμούς καταλογίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος τους, όπως χαρακτηριστικά μας είπαν και αναρωτήθηκαν πως αντί να τιμωρηθεί, ορίστηκε ξανά σε αγώνα του Τοξότη. Για τον Ιάσονα, μια καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος με προβολή από καλή θέση του Μπέκα που έφυγε άουτ.

Συνθέσεις:
Τοξότης: Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Κυλαδίτης, Πελεκούδας, Μάρκος, Γ. Βέτσικας, Λένα (46’ Παραδάκης), Μαϊστράλλης, Χρ. Πασπαλάρης (65’ Δ. Τσένα), Μάρκο, Τσιλιόπουλος (65’ Τσιατσιάνης).
Ιάσων: Κωτούλας, Σπύρου, Κάβουρας, Τσάνιος, Πέτσης, Μπέκας, Πουλάκης (80’ Κολημήτρας), Τσίγγας, Τσονάκης (35’ λ.τρ. Αλτίνης), Θεοδωρόπουλος, Σιαμέτης (65’ Βαρελόπουλος).