noodles volos banner

Αλιάτης: Θησέας, Αγριά B.C. και Κένταυρος να γίνουμε ένας σύλλογος

  • Published in ΕΠΣΘ

Την επιθυμία του να συνενωθούν όλες οι ομάδες της Αγριάς, που καλλιεργούν ομαδικά αθλήματα, σε έναν σύλλογο, εξέφρασε ο Τάκης Αλιάτης. Ο πρόεδρος του Θησέα μίλησε με αφορμή την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ από την ομάδα του στην εκπομπή «Αθλητισμός χωρίς όρια» του Sport Fm 89.5 και τόνισε ότι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ μέσω του Agria B.C. και το χάντμπολ μέσω του Κενταύρου Αγριάς πρέπει να συνυπάρξουν υπό τη σκέπη του Θησέα, για να δημιουργηθεί ένας δυνατός σύλλογος. Ακόμη, ο κ. Αλιάτης αποκάλυψε ότι ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη Γ’ Εθνική και ότι προτεραιότητα είναι να μείνουν οι παίκτες που οδήγησαν τον Θησέα στην άνοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

απομαγνητοφώνηση: magnesiasports

Για το αν είναι ήδη πρωταθλητής ο Θησέας:

«Όχι ακόμα. Θέλουμε έναν βαθμό ακόμα, στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, για να οριστικοποιηθεί. Πιστεύω ότι θα πάρουμε αυτό που θέλουμε και θα είμαστε πρωταθλητές στο τέλος».

Για τη χρονιά που πέρασε:

«Δύσκολη χρονιά, όχι τόσο αγωνιστικά, γιατί γενικά είχαμε μία καλή, συγκροτημένη ομάδα, η οποία έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πήρε τους βαθμούς της μέσα στο γήπεδο. Υπήρξε αυτή η ένσταση από τον Διαγόρα, η οποία εμένα προσωπικά δε με έχει αφήσει ακόμα να γευτώ τη χαρά του πρωταθλήματος. Μόλις τελείωνε κάθε ματς και παίρναμε τις νίκες, μας έμεναν μόνο οι τρεις βαθμοί και τίποτα άλλο. Δύσκολα πράγματα, αλλά νομίζω πως πέρασαν και θέλω να είμαι αισιόδοξος».

Για την επόμενη μέρα και τον σχεδιασμό της:

«Τα βήματά μας είναι συγκεκριμένα. Πρώτο μας μέλημα είναι να γίνει η Γενική Συνέλευση μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα, να προκηρυχθούν εκλογές, γιατί μπορεί να υπάρξουν πολλά άτομα που θα ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα κι από εμάς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Βασικά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, έχουν γίνει κρούσεις από εκείνους στον Θησέα. Είναι, φυσικά, άνθρωποι σαν κι εμάς. Θα γίνει, λοιπόν, αυτή η ανοικτή συγκέντρωση, θα βρεθούμε όλοι όσοι βοήθησαν τον Θησέα στην πορεία του φέτος, γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πιστεύω μέσα από εκεί θα βγει ένα αποτέλεσμα κι η ομάδα του χρόνου θα είναι πάρα πολύ καλή.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες τρέχουμε όλα τα θέματα, ήδη έχουμε έρθει σε συμφωνία με εταιρεία για τον ρουχισμό, ήδη έχουμε έρθει σε συμφωνία με κάποιους ποδοσφαιριστές και το κυριότερο κομμάτι, το οποίο θα γίνει τις επόμενες δύο εβδομάδες, είναι να διατηρηθεί κι ένας συγκεκριμένος κορμός στην ομάδα.

Εμείς το δηλώσαμε από πέρσι το καλοκαίρι πως πήραμε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα βοηθήσουν και βοήθησαν την ομάδα να ανέβει για πρώτη φορά στη Γ' Εθνική, επίτευγμα που είναι το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ σε αυτόν τον σύλλογο μετά από 92 χρόνια. Στη συνέχεια θα συζητήσουμε όλοι μαζί. Μπορεί 1-2 παιδιά να μην μπορούν να ακολουθήσουν του χρόνου τον σύλλογο, αλλά πρώτη μας επιδίωξη που έχουμε στο μυαλό μας είναι να παραμείνουν αυτά τα παιδιά που έχουμε στην ομάδα.

Αυτοί είναι που φέτος "έβγαλαν" την ομάδα και θα είναι οι ίδιοι που θα τη συνεχίσουν. Εγώ διαφωνώ με κάποιους που θέλουν να κάνουν κάποια πράγματα και την επόμενη χρονιά να διαλύονται. Εμείς θέλουμε να έχουμε μία συνέχεια, θέλουμε να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά όσα περισσότερα εφόδια μπορούμε, προκειμένου να παίζουν ωραίο κι όμορφο ποδόσφαιρο και μέσα από αυτούς να βρούμε κάποια κενά που έχουμε και να τα καλύψουμε. Εγώ πιστεύω πως είναι καλοί ποδοσφαιριστές και μπορούν να παίξουν στη μεγαλύτερη κατηγορία».

Για το θέμα του γηπέδου:

«Αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε ένα ραντεβού με τον Δήμαρχο, προκειμένου να δούμε τι θα γίνει με το γηπεδικό για τον σύλλογο. Στο πλαίσιο αυτού, να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους ανθρώπους του Δήμου, οι οποίοι όσα χρόνια είμαι στην ομάδα, δε μου δημιούργησαν κανένα πρόβλημα κι ο λόγος είναι πως ποτέ δεν τους έχω ζητήσει πράγματα, τα οποία είναι παράλογα. Νομίζω οι απαιτήσεις που έχω πάντα ως Θησέας είναι λογικές και γι' αυτό πάντα με βοηθάνε. Το ίδιο γίνεται και με τη σημερινή Δημοτική Αρχή και γι' αυτό πιστεύω ότι θα λυθεί το γηπεδικό σε σύντομο χρονικό διάστημα και μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Προτεραιότητά μας είναι να φτιάξουμε το γήπεδο της Αγριάς. Αν δε γίνει αυτό, θα αναγκαστούμε να μπούμε σε μία άλλη συζήτηση, από την οποία θα δούμε πώς θα μπορέσουμε να πάρουμε το καλύτερο για τον σύλλογό μας».

Για την επιδίωξη να υπάρχει ένωση δυνάμεων στην Αγριά με ποδόσφαιρο, μπάσκετ και χάντμπολ κάτω από έναν σύλλογο:

«Εδώ κι έναν χρόνο, έχουμε ξεκινήσει μία συζήτηση με τα παιδιά που "τρέχουν" το μπάσκετ. Έχουμε πει πως από φέτος ότι θέλουμε να ακολουθήσουμε μία πορεία ενιαία. Δεν ξέρω πώς γίνονται αυτά τα πράγματα, μέσω δικηγόρων ή δεν ξέρω πώς αλλιώς, αλλά θέλω να γίνουμε ένας σύλλογος. Έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους της Αγριάς B.C. και θα μιλήσω και με τον φίλο μου, τον Χάρη, για την ομάδα του Κενταύρου. Να γίνει μία ομάδα, η οικογένεια του Θησέα, και πιστεύω πως αυτή η χρονιά θα είναι μεταβατική για όλους εμάς. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε όλοι μαζί, θα δημιουργήσουμε έναν δυνατό σύλλογο, ο οποίος θα απαρτίζεται από πολλά μέλη και πολλούς αθλητές για να έχουμε ακόμα καλύτερη πορεία. Αυτή είναι η επιδίωξή μας. Πέρα από το ποδοσφαιρικό κομμάτι, να φέρουμε κοντά και τα άλλα τμήματα, προκειμένου να κολλήσουμε όλο το "παζλ"».