noodles volos banner

Έκανε το καθήκον της

Την  πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ πανηγύρισε χτες η Νίκη Βόλου η οποία επιβλήθηκε σε νοκ αουτ παιχνίδι στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς της Αγχιάλου ομάδα Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΘ, με σκορ 3-0.  Για τη Νίκη η οποία αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή της ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τεστάρουν τις δυνάμεις τους εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος που είναι και ο κύριος στόχος για τη φετινή σεζόν. Μια καλή ευκαιρία ήταν και για τον προπονητή κ. Βελιτζέλο να δει αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής από τους οποίους έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους. Στην επόμενη φάση η Νίκη θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Σκιάθος – Άρης Μελισσατίκων.

Για τη Νίκη το σκορ άνοιξε ο Κανταρτζής στο 15΄ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κυπτίου. Στην  συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να κάνουν δυο τα τέρματα τους με αποκορύφωμα το δοκάρι που πέτυχε ο Κυπτίου, και τον Ματθαίου στην επαναφορά να νικιέται από τον Σταθόπουλο. Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη ήταν αυτή που ήλεγχε το παιχνίδι  και στο 58΄ ο Βουρδάκης, εκμεταλλευόμενος την κεφαλιά πάσα του Νάκα, με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0. Δεύτερο δοκάρι για τη Νίκη στην αναμέτρηση με τον Νάκα ενώ ο Βέργος με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σταθόπουλου για να κάνει το 3-0 στο 75΄ ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο  μια σχετικά άνετη νίκη – πρόκριση.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νάκας που προέρχονταν από τραυματισμό αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι, ενώ αντίθετα, εκτός αγώνα προληπτικά πέρασαν οι Κεμάλι, Πασκούλεφ και Αλεξανδρής που αισθάνθηκαν κάποιες μικροενοχλήσεις. Ο Αλεξανδρής μάλιστα είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι στην θέση του Κεμάλι.

Οι συνθέσεις:
Νίκη Βόλου: Παπουρτζής, Κεμάλι (22′ Αλεξανδρής – 46΄Κόλα), Λάμπρου, Κανταρτζής, Αναστασίου, Βέργος, Ματθαίου, Νάκας, Βουρδάκης, Κιπτίου, Πασκούλεφ (30′ Μπαλαράμπε).
Φ.Θ. Αγχιάλου: Σταθόπουλος, Τσαρδακάς, Τσάμης, Μηδειάτης, Μπούτλας Α., Τσακόγιας, Μπούτλας Χ., Σίμος (61′ Πίλο), Καραγιώργος (80′ Λαζόγλου), Φούκης, Τσέλιος (66′ Σγατζής).
Διαιτητής: Νικόπουλος Α.
Βοηθοί: Σακκάς Π., Καρακίτσος Π. 

Last modified onThursday, 03 December 2015 13:14