noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της 2ης μέρας της Α’ ΕΠΣΘ

Προσπάθεια του Γκάμπα στο ματς Σαρακηνός-Άνθιμος Γαζής Προσπάθεια του Γκάμπα στο ματς Σαρακηνός-Άνθιμος Γαζής

 Και τα τρία αποτελέσματα είχαμε στα ματς των 11.00 σήμερα Κυριακή για τη 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ: τον άσο στο Σαρακηνός-Άνθιμος Γαζής 2-0, την ισοπαλία στο Αγία Παρασκευή-Ακρόπολη 1-1 και το διπλό στο Πηλέας-Διαγόρας Στεφανοβικείου 1-3. Παράλληλα, στο ματς Παγασητικός-Σκιάθος, που έγινε στις 11.30, οι δύο αντίπαλοι πήραν από ένα βαθμό μετά το μεταξύ τους 1-1. Το απόγευμα ο Πύρασος κόλλησε στο μηδέν απέναντι στον Αίαντα, ενώ τρίποντα πήραν οι Θησέας (1-2 τον Μαγνησιακό) και Πρωτεσίλαος (3-2 τον Ηρακλή) Αναλυτικά:

Πηλέας-Διαγόρας 1-3

Ο Διαγόρας δυσκολεύτηκε να καταβάλει την αντίσταση του Πηλέα και σ’ αυτό έπαιξαν ρόλο και οι χαμένες του ευκαιρίες πριν το δεύτερό του γκολ.

Η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου προηγήθηκε στο ΕΤΒΑ με 0-1 χάρη σε γκολ του Γάρου με κεφαλιά μετά από μπαλιά του Σπ. Καραπλιάγκου στο 29’, αλλά στο 55’ με εύστοχο πέναλτι του Παπαπορφυρίου, που κέρδισε ο Τσελεπίδης από τον τερματοφύλακα Βουραζέρη έγινε το 1-1.

Στο 72’ αποβλήθηκε δικαίως, όπως παραδέχθηκαν οι γηπεδούχοι, με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βαρσαμάς, και ο Διαγόρας με αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 75’ με ατομική ενέργεια και σουτ του Κουβελά.

Στο 81’ ο Δεδούσης πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα από πίσω στον Γουτούλη και στις καθυστερήσεις πάλι ο Κουβελάς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Ο Πηλέας διαμαρτύρεται για μη αποβολή παίκτη του Διαγόρα στο 70’, ο οποίος όπως καταγγέλλουν οι γηπεδούχοι, έφτυσε τον Χιούσι κι ενώ η φάση έγινε μπροστά στον βοηθό, αυτός δε σήκωσε τη σημαία του και δεν ανέφερε το γεγονός στον διαιτητή Νικόπουλο.

Σαρακηνός-Άνθιμος Γαζής 2-0

1 baroutas

Στο Σαρακηνός-Άνθιμος Γαζής, οι κοκκινόμαυροι βρήκαν δυσκολίες στο πρώτο μέρος κα με δύο γκολ στην επανάληψη πήραν το τρίποντο. Ο Κοντοβάς στο 48’ με βολέ μετά από τροφοδότηση του Θάνου έκανε το 1-0, ενώ στο 65’ ο Γκάμπας κέρδισε πέναλτι, αφού αντίπαλός του εντός περιοχής σταμάτησε με το χέρι σουτ που επιχείρησε. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μαστακούλης, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για τον Σαρακηνό, που είχε τις φάσεις για το τρίτο γκολ, με κυριότερη το δοκάρι του Μπαρμπούτα στις καθυστερήσεις.

Αγία Παρασκευή-Ακρόπολη 1-1

1fotou

Στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, από έναν βαθμό πήραν η ομώνυμη ομάδα και η Ακρόπολη. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 50’ με πέναλτι του Μόσιου, που κέρδισε ο Πασσιάς από τον Σκλαπάνη και για το οποίο υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους ότι ο παίκτης τους βρίσκει μπάλα, ενώ οι Σεσκλιώτες κάνουν λόγο για παράβαση.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 67’,  μετά από «δώρο» του Ανατολή, ο οποίος δεν μπόρεσε να διώξει σωστά την μπάλα και με σουτ με μόνο αντίπαλο τον τερματοφύλακα της Ακρόπολης ο Καραγιάννης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δύο δοκάρια είχε η Ακρόπολη με Παγώνη στο 31’ με πλασέ και με τον Μόσιο στο 90' με κεφαλιά.

Για δύο πέναλτι στο πρώτο 45λεπτο διαμαρτύρεται η Αγία Παρασκευή πάνω σε Καραγιάννη και Λούμπαρδο για καθαρά, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποί της, σπρωξίματα αντιπάλων.

Να σημειωθεί επίσης ότι στο 86’ ο Κολυμήτρας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Τρίμμη, με τον διαιτητή Βλάχο να αφήνει πλεονέκτημα και τον παίκτη της Αγίας Παρασκευής, που έμεινε όρθιος, να χάνει τετ-α-τετ.

Παγασητικός-Σκιάθος 1-1

Τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα στο γήπεδο των Λεχωνίων πήραν Παγασητικός και Σκιάθος μετά το μεταξύ τους ισόπαλο 1-1.

Η Σκιάθος, που είχε στην αποστολή της μόλις 15 παίκτες και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ζαρίφη σε τετ-α-τετ στο πρώτο μέρος (απέκρουσε ο Αλέξης), προηγήθηκε στο 50' με … εντυπωσιακό αυτογκόλ του Γκατζούνα έπειτα από σέντρα του Σαρρή από τ’ αριστερά. Ο αμυντικός του Παγασητικού έκανε μία στραβοκλοτσιά σε προσπάθεια για διώξιμο και κρέμασε τον Αλέξη.

Το 1-1 διαμόρφωσε ο Μαρούφ στο 70’, αποτελώντας τη χρυσή αλλαγή του Χρήστου Καψιώτη. Ο σκόρερ είδε να του στρώνεται η μπάλα μετά από απόκρουση του Φερετζέλη σε σέντρα του Σίμου από την αριστερή πλευρά και με διαγώνιο αριστερό σουτ έδωσε τον πόντο στην ομάδα του.

Πρωτεσίλαος-Ηρακλής Β. 3-2

Νίκη με φοβερή ανατροπή σημείωσε στον Πτελεό ο Πρωτεσίλαος, αφού γύρισε το εις βάρος του 0-2, που είχε διαμορφωθεί με γκολ του Μπάμπα στο 12’ με φάουλ από πλάγια θέση και του Νούσια στο 23’ με ωραία ατομική προσπάθεια και τελείωμα από δύσκολη θέση.

Στο 25’ ωστόσο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ασλάνογλου (για διαμαρτυρία και σκληρό μαρκάρισμα) και ο Πρωτεσίλαος βρήκε την  ευκαιρία να μειώσει αρχικά μέχρι το ημίχρονο και να βάλει άλλα δύο γκολ στο τέλος του αγώνα.

Συγκεκριμένα μετά από πέναλτι που υπέπεσε ο Στρούγγης στο 38’, ο Παπαδόπουλος έκανε από την άσπρη βούλα το 1-2. Το τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα είχε άλλα δύο γκολ, με τους γηπεδούχους να επιβραβεύονται για την επιθετικότητά τους. Στο 85’ ο Θοδωρής Κόρκος έκανε σουτ, που κόντραρε σε παίκτη του Ηρακλή και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 90’ ο Παπαδόπουλος πέρασε όλον τον κόσμο και σκόραρε, δίνοντας το έναυσμα για τρελούς πανηγυρισμούς και το τρίποντο στην ομάδα του με 3-2. 

Μαγνησιακός-Θησέας 1-2

Πρώτη και δίκαιη νίκη με 1-2 επί του Μαγνησιακού για τον Θησέα στο φετινό πρωτάθλημα, που πέρασε τις δύο πρώτες αγωνιστικές από δύο δύσκολες έδρες, το Στεφανοβίκειο και το Κιούπι, με απολογισμό τέσσερις βαθμούς.

Η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου έγινε νωρίς το αφεντικό στο ματς, σκοράροντας στο 12’ με τον Βλάχο με σουτ μέσα από την περιοχή. Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους,

ενώ η εικόνα του δεύτερου μέρους ήταν η ίδια, με τον Θησέα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων κα να προσπαθεί για το δεύτερο γκολ, που θα του έδινε σαφές προβάδισμα νίκης. Θα μπορούσε να το πετύχει στο 47’ σε μεγάλη ευκαιρία του Γουγκούδη, αλλά τελικά αυτό ήρθε στο 77’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Βλάχου με κοντινό πλασέ.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο πέναλτι του Κοντοβά στο 92’. 

Πύρασος-Αίας Σούρπης 0-0

Δεν έδωσε συνέχεια στο σημαντικό διπλό επί της Σκιάθου στην πρεμιέρα ο Πύρασος, που απώλεσε δύο βαθμούς στην έδρα του μετά το 0-0 με τον Αίαντα. Οι Αγχιαλίτες  δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και δεν κατάφεραν να κάνουν το 2Χ2.

Η μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90’, όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Μπασδάνης από δύσκολη θέση σούταρε δυνατά, αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Κυριότερη φάση για τον Αίαντα αυτή του 69′, που το κοντινό σουτ του Χειλά απέκρουσε ο Τσιλίγκος. 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Αγία Παρασκευή-Ακρόπολη 1-1

Πηλέας-Διαγόρας 1-3

Σαρακηνός-Άνθιμος Γαζής 2-0

Παγασητικός-Σκιάθος 1-1

Μαγνησιακός-Θησέας 1-2

Πρωτεσίλαος-Ηρακλής 3-2

Πύρασος-Αίας 0-0

 

Last modified onSunday, 01 October 2017 21:06