noodles volos banner

Θέμα Ιωαννίδη και ακαδημίας του Ηρακλή Βόλου μπήκε στη Νίκη

Ένα διαχρονικά όχι απλώς φιλικό αλλά αδελφό σωματείο προς τη Νίκη Βόλου είναι ο Ηρακλής Βόλου, που αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΘ. Το γεγονός ότι ο Ηρακλής προσπαθεί να αναβαθμίσει την ακαδημία του, αλλά και η ενασχόληση με τα διοικητικά της ομάδας από τη θέση του προέδρου του Δημήτρη Ιωαννίδη, που ήταν πρόεδρος και στη Νίκη πριν λίγα χρόνια, φαίνεται ότι προκάλεσε μία μικρή δυσαρέσκεια στις τάξεις της Νίκης.

Φυσικά, κόντρα με ένα σωματείο, όπως ο Ηρακλής, δεν μπορεί να υπάρξει στη Νίκη, αφού οι δεσμοί που συνδέουν τους δύο συλλόγους είναι δεσμοί αίματος, ενώ και τις προηγούμενες χρονιές παράγοντες με θητεία στη Νίκη έχουν αναλάβει να διοικήσουν, αλλά και να χρηματοδοτήσουν τον Ηρακλή.

Από την άλλη είχαμε τις δηλώσεις του Στέργιου Φάτση την Τετάρτη στο Blue Heart μετά από ερώτηση που δέχτηκε για την ανακοίνωση του Ηρακλή για μία δικιά του οργανωμένη ακαδημία, το οποίο γίνεται την ίδια στιγμή, όπως τόνισε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ισορροπίες», που η Νίκη πάει να κάνει δυνατό μπάσιμο στον ίδιο τομέα.

Η απάντηση του προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης, ο οποίος συνέστησε μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς σε παράγοντες του Ηρακλή, που είναι και μέλη της Νίκης να παραιτηθούν (σ.σ. από μέλη της Νίκης), ήταν η εξής:

απόδοση δηλώσεων: magnesiasports

1ira

12ira

Last modified onThursday, 22 June 2017 22:29