noodles volos banner

Χωρίς δύο η Αγία Άννα στον Πλάτανο

Απών και από την αναμέτρηση της Κυριακής που έρχεται θα είναι ο Ζάγκας (τέρμα δεξιά), καθώς κρίνεται ακόμα ανέτοιμος. Απών και από την αναμέτρηση της Κυριακής που έρχεται θα είναι ο Ζάγκας (τέρμα δεξιά), καθώς κρίνεται ακόμα ανέτοιμος.

Δύο ποδοσφαιριστές δε θα έχει στη διάθεσή του ο Νίκος Αθανασιάδης, προπονητής της Αγίας Άννας, στην προσεχή αναμέτρηση της ομάδας του, κόντρα στους Μυρμιδόνες Πλατάνου (16/10, 16:00), εκτός έδρας, για την δεύτερη αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ.

Συγκεκριμένα, ο λόγος για τους Πανόπουλο και Ζάγκα, με τον πρώτο να είναι τραυματίας και τον δεύτερο να μην είναι 100% έτοιμος να προσφέρει ακόμα, καθώς πριν τη μεταγραφή του στη νέα ομάδα της δεύτερης τη τάξει τοπικής μας κατηγορίας, παρέμεινε ανενεργός για αρκετό χρονικό διάστημα.

Η Αγία Άννα επιθυμεί να συνεχίσει το καλό της ξεκίνημα (νίκησε στην πρεμιέρα τον Άθλο με σκορ 5-1), προκειμένου να μείνει ψηλά στην βαθμολογία της Β’ ΕΠΣΘ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν έχουν εικόνα των αντιπάλων τους, αλλά θεωρούν πως κάθε παιχνίδι στην κατηγορία θα κρίνεται από την κατάσταση και την απόδοση της δικής τους ομάδας. Παράλληλα, αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία και η αναμέτρηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, κόντρα στον Πύρασο Ν. Αγχιάλου στις αρχές Νοεμβρίου, αναμέτρηση που θα χαρίσει μοναδικές παραστάσεις στο νεανικό σύνολο του Αθανασιάδη.

Last modified onWednesday, 12 October 2016 22:17