noodles volos banner

Φιλικό με Αγία Άννα οι «αχρησιμοποίητοι» της Νίκης

Φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, θα δώσουν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της Νίκης, που δεν χρησιμοποιήθηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση, με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλ., με αντίπαλο την Αγία Άννα στις εγκαταστάσεις του «Olimpico».

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν δύο ημίχρονα, διάρκειας τριάντα λεπτών το καθένα, στο οποίο θα αγωνιστούν, από πλευράς Νίκης, οι ποδοσφαιριστές που χθες ήταν τιμωρημένοι ή εκτός αποστολής ή στην αποστολή και δε χρησιμοποιηθήκαν. Μοναδική εξαίρεση θα είναι ο Μπάμπης Πετράκος, που αγωνίστηκε χθες για περίπου μισή ώρα, αλλά το προπονητικό τιμ των κυανόλευκων έκρινε πως ο παίκτης χρειάζεται αγωνιστικά λεπτά, καθώς έχει χάσει κάποιες προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας της στρατιωτικής του θητείας. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες θα πραγματοποιήσουν χαλάρωμα, σήμερα νωρίς το απόγευμα.

Αξίζει να αναφερθεί πως στον πάγκο της Νίκης θα υπάρχουν δύο πουσίες, με τον Λεωνίδα Μπίλη να βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αριδαία, περνώντας στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του και τον Νίκο Αθανασιάδη να είναι… αντίπαλος, καθώς είναι ο πρώτος προπονητής της Αγίας Άννας! Έτσι, χρέη πρώτου προπονητή για το σημερινό φιλικό θα αναλάβει ο Δημήτρης Μπράτσος, σε συνεργασία με τον Κυριάκο Κοκκινάκη.

Όσον αφορά την Αγία Άννα, ο προπονητής της κ. Αθανασιάδης, δεν υπολογίζει τους «μικρούς» της ομάδας, καθώς χθες αγωνίστηκαν σε φιλικό με τη Σκιάθο, εκτός έδρας, στο οποίο ηττήθηκαν με 3-1. Στη διάθεσή του, λοιπόν, ο τεχνικός της ομάδας της Β’ ΕΠΣΘ, θα έχει μόνο τους «μεγάλους» του ρόστερ, που χθες έμειναν στη βάση τους, προκειμένου να αγωνιστούν σήμερα, σε ένα φιλικό τεστ, με έναν πολύ δύσκολο και δυνατό αντίπαλο.

Η φιλική αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του «Olimpico».

Last modified onMonday, 12 September 2016 15:32