noodles volos banner

Τοξότης-Κένταυρος 3-0

Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τον Τοξότη καθώς την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό, η ομάδα του Θανάση Χρυσοχού κέρδισε 3-0 τον Κένταυρο. Το 1-0 λίγο πριν βγει το ημίχρονο με εύστοχο πέναλτι του Δημήτρη Τσένα, το 2-0 στο 60' με κεφαλιά του Κυλαδίτη και το τρίτο γκολ στο 78' με κεφαλιά του Μάρκο. Για τους γηπεδούχους, δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ του Δ. Τσένα, χαμένα τετ-α-τετ με τους Ηλ. Τσένα και Τριχιά κι αρκετές ευκαιρίες, ενώ για τους φιλοξενούμενους, φάσεις για γκολ στο πρώτο μέρος με σουτ λίγο έξω του Πότσκα, κεφαλιές του Τσιργή και του Τζήκα και δύο καλά σουτ του Τσιργή που βρήκαν σε ετοιμότητα τον Πασπαλάρη. Εκφράστηκαν διαμαρτυρίες επίσης για την υπόδειξη του πέναλτι, ενώ ο Στέφανος Γώγος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την αγωνιστικότητά τους και το γεγονός πως παρά τις ελλείψεις, παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί.
Ο Τοξότης ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με 11 νίκες, 7 ισοπαλίες και 6 ήττες, τέρματα 38 υπέρ και 26 κατά.

Συνθέσεις:
Τοξότης: Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Κυλαδίτης (75' Παπαγιάννης), Αλ. Βέτσικας, Μάρκος, Τσιατσιάνης, Δ. Τσένα, Γ. Βέτσικας, Τριχιάς (51' λ.τρ. Μάρκο), Μαϊστράλλης, Ηλ Τσένα (68' Παραδάκης).
Κένταυρος: Γ. Πότσκα, Εκταρίδης (75' Πανάρετος), Λιάτζουρας, Τσιργής, Νεγιάννης (50' Λαμπαδάρης), Βαρσαμάς, Τσατσάνης (70' Μαϊτιανός), Βαγγ. Γώγος, Παπαδημητρίου, Γκ. Πότσκα, Τζήκας.