noodles volos banner

Φοβερή επίδοση από Μιχολίτση και Παγώνη

Η Ακρόπολη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, έχει τρεις στόχους: να κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας (για το πετύχει αυτό θέλει ένα βαθμό στα δύο τελευταία ματς), να διατηρήσει το αήττητο (μετράει δεκαεννιά νίκες και τρεις ισοπαλίες) και να αναδείξει τον αρχισκόρερ της κατηγορίας.

Για αυτό το τελευταίο, Μιχολίτσης και Παγώνης έχουν πάρει διαφορά ασφαλείας από τους παίκτες των άλλων ομάδων και “παίζουν” μεταξύ τους για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Ο Μιχολίτσης έχει μέχρι στιγμής 20 γκολ και ο Παγώνης 19. Το φοβερό στατιστικό στοιχείο είναι πως ο Μιχολίτσης έχει βρει δίχτυα για οκτώ συνεχόμενες αγωνιστικές (δεκατρία γκολ σε αυτό το σερί), ενώ ο Παγώνης σκόραρε στα έξι τελευταία παιχνίδια των “κυανολεύκων”. Με 69 γκολ, η Ακρόπολη έχει με διαφορά την κορυφαία επίθεση και το σκοράρισμα δεν περιορίζεται μόνο στους δύο συγκεκριμένους παίκτες. Τα υπόλοιπα τριάντα γκολ έχουν σημειωθεί από τους Τάσο Κολυμήτρα 7, Κώστα Κολυμήτρα 4, Φώτη Φώτου 4, Τάσο Τσούτσα 3, Χρήστο Τσούτσα 2, Πασσιά 2, Παπά 2, Δημήτρη Φώτου 1, Ζαμάνη 1, Αξιώτη 1, Τσουκάλη 1.

Μάλιστα είναι αξιοσημείωτο πως σε δέκα αγώνες έχουν σκοράρει μαζί ο Μιχολίτσης και ο Παγώνης, δηλαδή σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξαν συμπαίκτες καθώς ο πρώτος έχασε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τα ματς μέσα στο προηγούμενο έτος. Για τον Μιχολίτση, δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς η παρουσία του στον Ρήγα Φεραίο, οι αγωνιστικές παραστάσεις που έχει από τις εθνικές κατηγορίες από μικρή ηλικία, τον έχουν καταστήσει έναν ολοκληρωμένο επιθετικό τα τελευταία χρόνια: με έφεση στο σκοράρισμα, εμπειρία, δύναμη. Είναι “εκτελεστής” και απρόβλεπτος στο παιχνίδι του. Αναφορικά με τον Νίκο Παγώνη, ο νεαρός σέντερ φορ επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στο σύλλογο του Σέσκλου ύστερα από παρουσία στις ομάδες Νέων του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν έχει χάσει προπόνηση, δούλεψε πολύ και είχε σαφή βελτίωση στο τελείωμα των φάσεων. Δυνατός επιθετικός, ψηλός, ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις στη φετινή Ακρόπολη. Ο Βαγγέλης Τάχος στηρίχθηκε στο εύκολο γκολ που δίνουν οι δυο αυτοί παίκτες, ωστόσο για να εκμεταλλευτεί την ικανότητά τους, απαιτείται ομαδική συνεργασία και μεγάλη βοήθεια από τους μέσους που δημιουργούν και πατούν περιοχή. Η εξαιρετική σεζόν για τον ιστορικό σύλλογο αποτελεί επιβράβευση της δουλειάς του έμπειρου κόουτς την τελευταία διετία.

skorerakr

Last modified onThursday, 19 May 2016 12:50