noodles volos banner

Προτελευταία στροφή στη Β' ΕΠΣΘ την Κυριακή

Την Κυριακή διεξάγονται όλα τα παιχνίδια της 21ης, προτελευταίας, αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΘ. Το ματς Δάφνη-Ακρόπολη ξεχωρίζει καθώς θα κρίνει πολλά στη μάχη της ανόδου, όχι μόνο για τις δύο συγκεκριμένες ομάδες αλλά γενικότερα για την τετράδα. Το πρωινό παιχνίδι είναι στο πλαστικό της Γατζέας ανάμεσα στον Κένταυρο και την πρωταθλήτρια Σκόπελο, με τους νησιώτες να θέλουν να προσθέσουν ακόμη μία νίκη στη φετινή καταπληκτική πορεία τους. Το απόγευμα στις 15:30 οι άλλες τέσσερις αναμετρήσεις.
Η Δάφνη κοντράρεται με την Ακρόπολη. Η ομάδα του Σταύρου Σταμπουλή παίρνει την άνοδο με νίκη ή ισοπαλία ό,τι κι αν γίνει στα υπόλοιπα ματς ή την τελευταία αγωνιστική που δεν παίζει λόγω ρεπό. Οι φιλοξενούμενοι του Βαγγέλη Τάχου θέλουν μόνο νίκη για να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Ο Απόλλων φιλοξενεί τους Αργοναύτες. Εφόσον η ομάδα των Καναλίων επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και πάρει το τρίποντο, τότε εξασφαλίζει την άνοδο εάν δεν κερδίσει η Ακρόπολη...
Στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, ο Πηλέας αγωνίζεται με τον Παγασητικό. Για το σύνολο του Σούλη Κατσικαδάμου είναι το δεύτερο “ματς-μπολ” για την άνοδο. Την περασμένη αγωνιστική δεν τα κατάφερε, αυτή την εβδομάδα με νίκη πανηγυρίζει τη μεγάλη επιτυχία της αλλαγής κατηγορίας! Τέλος, ο Ελευθεριακός υποδέχεται τον Άνθιμο Γαζή σε αδιάφορο βαθμολογικό αγώνα, ενώ ρεπό έχει ο Τοξότης (που θα δώσει φιλικό στη Ν. Αγχίαλο με την τοπική ομώνυμη ομάδα).

bath20b

Last modified onThursday, 19 March 2015 12:06