noodles volos banner

Τα έκανε όλα... ο τραυματίας Ζαγκαβιέρος!

Μπορεί να έπαιξε μόνο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Δημήτρης Ζαγκαβιέρος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ένωσης Μικροθηβών Αϊδινίου επί του Αχιλλέα το Σάββατο. Πέτυχε το πρώτο γκολ, έδωσε την ασίστ για το δεύτερο, ξεκίνησε με φοβερή μπαλιά τη φάση του τρίτου. Και όλα αυτά παίζοντας τραυματίας!
Ήταν στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης όταν συμπαίκτης του γύρισε προς τον προπονητή Χρήστο Αναγνώστου και μετέφερε το μήνυμα ότι ο Ζαγκαβιέρος αισθάνεται ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Λίγο αργότερα ο ίδιος πήγε στον πάγκο και ζήτησε ψυκτικό. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τα χρόνια έχουν περάσει και ξεκίνησε τραυματίας στο παιχνίδι, ήταν μέσα σε όλα τα γκολ! Πέτυχε το 1-0 με κεφαλιά ψαράκι στο 11ο λεπτό, έκανε τη σέντρα ακριβείας για το 2-0, ενώ στη φάση του τρίτου γκολ έδειξε γιατί έχει καταγράψει χιλιόμετρα στο κοντέρ του τοπικού μας ποδοσφαίρου... Άνοιξε αντεπίθεση από το χώρο της μεσαίας γραμμής με διαγώνια πάσα που την έκανε με το εξωτερικό φάλτσο, βρήκε με ακρίβεια τον Ρεφουγιάτι που έδωσε στη συνέχεια την ασίστ για τον Καπέσιο και το 3-0.
Προσθήκη στην Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Ζαγκαβιέρος στη δεύτερη εμφάνισή του, σκόραρε, πάσαρε, ήταν πολύ κινητικός στην επιθετική γραμμή και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να φθάσει στην πέμπτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.