noodles volos banner

Ο απόηχος της 6ης αγωνιστικής

Με νίκες των φαβορί συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ στην 6η αγωνιστική όπου σημειώθηκαν μερικά μεγάλα σκορ. Στον 1ο όμιλο έπιασε κορυφή ξανά ο Άρης που σημείωσε την πέμπτη του νίκη, ενώ η ΑΕ Διμηνίου που είχε ρεπό, ο Θησέας και ο Σαρακηνός είναι οι τρεις αήττητες ομάδες. Καλύτερη επίθεση για τη Σκιάθο που έφθασε στα 15 τέρματα, καλύτερη άμυνα η ΑΕΔ με μόλις 1 στο παθητικό της. Οι νησιώτες πήραν το πρώτο τους τρίποντο εκτός έδρας, ενώ ο Θησέας πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη. Στα Λεχώνια οι "πράσινοι" έχουν κερδίσει και τα τρία ματς με ένα γκολ διαφορά.
Ο Σαρακηνός μετά τα τρία τέρματα την προηγούμενη εβδομάδα, ανέβηκε στα πέντε κόντρα στη Δημητριάδα (και συνολικά δέκα), ενώ η Αγία Παρασκευή έχει χάσει δύο αγώνες δεχόμενη τρία γκολ και έχει κερδίσει άλλους δύο με σκορ 1-0. Και οι τρεις ήττες της ΑΕ 2002 είναι στο γκολ, χωρίς νίκη παραμένουν Ιωλκός και Ηρακλής. Ο τελευταίος έχει το χειρότερο απολογισμό όσον αφορά στην επίθεση με 3 γκολ και στην άμυνα με 12.

Στο 2ο όμιλο, ΓΣΑ και Δήμητρα είχαν εκτός έδρας ισοπαλίες, συνεχίζουν αήττητοι και οι χθεσινές ήταν οι δεύτερες απώλειες στο πρωτάθλημα. Ευνοημένος ο Αίας που είχε ρεπό. Και τα δύο ισόπαλα αποτελέσματα για τον Αλμυρό ήταν χωρίς γκολ, ενώ διεύρυνε το αήττητο σερί του ο Διαγόρας. Η ομάδα του Στεφανοβικείου δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί ως ομάδα των ισοπαλιών αφού στα έξι ματς, κέρδισε ένα και πήρε Χ στα υπόλοιπα πέντε! Πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα είναι ο Πρωτεσίλαος, πρώτη ισοπαλία φέτος για τον Αστέρα, ενώ οι Μυρμιδόνες ανέβηκαν βαθμολογικά με την εξάρα στην Κερασιά που ήταν το δεύτερο στη σειρά τρίποντο.
Άκρως ισορροπημένη ομάδα η Αγχίαλος καθώς μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με τέρματα τρία υπέρ και τρία κατά! Οι "βυσσινοί" κέρδισαν για πρώτη μακρυά από την έδρα τους το Σάββατο, ενώ η Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίοου το πέτυχε σε δεύτερο αγώνα περνώντας με τρίποντο από το Αχίλλειο. Χωρίς νίκη παραμένουν Μακρινίτσα κι Άθλος. Ο Άθλος έχει τη χειρότερη επίθεση με ένα τέρμα και η Μακρινίτσα τη χειρότερη άμυνα με 20.