noodles volos banner

Ανακοίνωσε τα φιλικά προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ

Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ. Η φετινή προετοιμασία του «Δικεφάλου» του βορρά θα γίνει σε δύο στάδια, τα οποία θα λάβουν χώρα στην Ολλανδία.

Αναλυτικά αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η διαφοροποίηση αυτού του καλοκαιριού είναι το διπλό ταξίδι του Δικεφάλου στη χώρα της τουλίπας, αφού ο Ράζβαν Λουτσέσκου προτιμά η ομάδα του να κάνει δύο ξεχωριστά στάδια προετοιμασίας και μάλιστα σε διαφορετικά προπονητικά κέντρα. Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του ΠΑΟΚ για τις ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις είναι στις 20.6. Δύο μέρες αργότερα, στις 22 Ιουνίου ο Δικέφαλος θ’ αναχωρήσει για το Χορστ, όπου θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις του Park Hotel ως τις 3 Ιουλίου οπότε θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης διαμονής του στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες. Στις 26 Ιουνίου κόντρα στην Κ23 της Γάνδης, στις 29.6 κόντρα στην Άντερλεχτ και στις 2 Ιουλίου κόντρα στη Νόρτσελαντ. Από τις 3 ως τις 7 Ιουλίου ο Δικέφαλος θα προπονείται στη Νέα Μεσημβρία και στις 8.7 θ’ αναχωρήσει ξανά για το Όοστερμπεεκ, όπου θα παραμείνει ως τις 17 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Bilderberg Hotel.

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, ο ΠΑΟΚ θ’ αντιμετωπίσει στις 9 Ιουλίου τη Στεάουα, στις 12 Ιουλίου τη Γκενκ και στις 16 Ιουλίου θα δώσει δύο ξεχωριστά φιλικά. Το πρώτο με την Al Taawon και το δεύτερο με αντίπαλο που θ’ αποφασιστεί τις επόμενες μέρες. Το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, με ημερομηνίες, ώρες και μέρη διεξαγωγής θ’ ανακοινωθεί μόλις τακτοποιηθούν όλες οι οργανωτικές λεπτομέρειες των αναμετρήσεων».