noodles volos banner

Τρεις αγωνιστικές στον Ολυμπιακό για το ματς με τον Πλατανιά

To Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο έβγαλε απόφαση για όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» την 1/4 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πλατανιά. Ο γηπεδούχοι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Ο αθλητικός δικαστής δέχθηκε ότι υπήρξε χρήση βίας εναντίον μελών της αποστολής της χανιώτικης ομάδας, χωρίς όμως να προκληθεί τραυματισμός, κάτι που θα ήταν ιδιαιτέρως επιβαρυντικό για τους «ερυθρόλευκους». Πρέπει να σημειωθεί ότι ο αθλητικός δικαστής απέρριψε την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ποινή που επιβλήθηκε, εφόσον δεν αλλάξει στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών συνολικά τα πρώτα πέντε παιχνίδια του στο επόμενο πρωτάθλημα, αφού έχει τιμωρηθεί με ακόμη δύο αγωνιστικές, για τον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: « Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 14562/16-05-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 24ης-5-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00». Επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές ημέρες.