noodles volos banner

Καλό νέο για Αραούχο-ΑΕΚ η κίνηση Λας Πάλμας για Μπαλοτέλι

Ένα νέο που μπορεί να φανεί υπέρ της ΑΕΚ μεταδόθηκε από ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος αποκάλυψε ότι η Λας Πάλμας κινείται για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι. Πώς μπορεί η ΑΕΚ να βγει ωφελημένη από την εν λόγω εξέλιξη; Μα φυσικά, επειδή έτσι αυξάνει τις πιθανότητές της να διατηρήσει στις τάξεις της τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cope» μετέδωσε ότι οι Ισπανοί συζητούν ήδη με τον Μπαλοτέλι, τον οποίο ήθελαν να αποκτήσουν από την περσινή σεζόν πριν αυτός καταλήξει στη Νις.

Ο Ιταλός πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν φέτος με 15 γκολ σε 22 παιχνίδια και όπως είναι λογικό έχει τραβήξει τα... βλέμματα πολλών ομάδων. Στα συν του είναι το γεγονός ότι μένει ελεύθερος από τη Νις το καλοκαίρι, με τη Λας Πάλμας να του προσφέρει συμβόλαιο 1+1, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία.

Σε περίπτωση που προκύψει «γάμος» ανάμεσα στις δύο πλευρές, τότε η ισπανική ομάδα δε θα υπολογίζει τον παίκτη και δεν αποκλείεται να είναι πιο θετική σε έναν νέο δανεισμό ή πώλησή του. Ωστόσο, υπάρχουν και σενάρια που θέλουν και άλλες ελληνικές ομάδες να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Αραούχο, όμως εδώ αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχει ειδικός όρος ανάμεσα σε ΑΕΚ και Λας Πάλμας, που προβλέπει ότι θα πρέπει να καταβληθεί ρήτρα 2 εκατομμυρίων στην «Ένωση», αν ο παίκτης δοθεί σε άλλη ελληνική ομάδα.