noodles volos banner

"Προβοκάτσια το δημοσίευμα για χάρες σε Μαρινάκη και Μελισσανίδη"

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματος ιστοσελίδας που τον ήθελε να προτίθεται να περάσει τροπολογίες ευνοϊκές για τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη προχώρησε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Στην ανακοίνωση δεν κατονομάζεται η ιστοσελίδα, η οποία ανέφερε ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού ετοιμαζόταν να περάσει τροπολογίες που θα «εξυπηρετούσαν» Ολυμπιακό και ΑΕΚ, όσον αφορά την εμπλοκή του ονόματος του ιδιοκτήτη του πρώτου στην υπόθεση της φερόμενης «εγκληματικής οργάνωσης» και το ιδιοκτησιακό καθεστώς της δεύτερης λόγω σχέσης του αφεντικού της με τον ΟΠΑΠ.

Ο Βασιλειάδης κάνει λόγο για «προβοκάτσια» και «σκοπιμότητα», η οποία ελέγχεται. Αναλυτικά: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και η κυβέρνηση δε νομοθετούν υπέρ οποιουδήποτε παράγοντα του ποδοσφαίρου. Προχωρούν αταλάντευτα στη θέσπιση κανόνων διαφάνειας και ισονομίας στο χώρο του ποδοσφαίρου. Όσα, λοιπόν, είδαν το φως της δημοσιότητας τα ξημερώματα σήμερα από αθλητική ιστοσελίδα, εκτός από ανακριβή ελέγχονται και για τη σκοπιμότητα των πηγών τους και μόνο ως προβοκάτσια θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν».

Last modified onWednesday, 12 April 2017 13:54