noodles volos banner

Μεγάλο "διπλό" του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ (0-1)

Την ώρα που η Άρσεναλ άνοιγε το σκορ στο Εμιρέιτς κόντρα στην Μπάγερν, ο Μπράουν Ιντέγε κρατούσε τα μπόσικα στο Μάξιμιρ και ο Ολυμπιακός έπαιρνε το μάξιμουμ. Νίκη δηλαδή με 1-0 και παραμένει φαβορί για την 2η θέση παρά την ανάκαμψη των Άγγλων.

Λες και ήταν συγχρονισμένος με το Λονδίνο, ο Μπράουν Ιντέγε. Έβαλε γκολ περνώντας την μπάλα από την τρύπα της βελόνας και ενώ η Άρσεναλ έριχνε νοκ-άουτ την Μπάγερν, οι "ερυθρόλευκοι" έπαιρναν χρυσό τρίποντο μέσα στο "Μάξιμιρ", κρατώντας γερά το πλεονέκτημα για τη 2η θέση του ομίλου και την πρόκριση στους "16"!

"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στη φάση του Πάρντο έτρεξα όσο πιο γρήγορα, ήμουν σίγουρος ότι θα το βάλω, αλλά δεν τα κατάφερα. Και μετά έβαλα το πιο δύσκολο..." έλεγε μετά τον αγώνα ο μεγάλος σκόρερ.  Κι αυτός είναι ο Μπράουν Ιντέγε θα προσθέταμε εμείς. Ένας σέντερ-φορ, που παρασέρνει τους πάντες στο πέρασμά του, πατάει περιοχή, μπορεί να παίξει από τα πλάγια, να σπάει την μπάλα, να μαρκάρει. Ένας πραγματικός σύγχρονος κυνηγός, που κράτησε τον Ολυμπιακό στην κορυφή του ομίλου!

 

Οι "ερυθρόλευκοι" πέτυχαν την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη τους (για πρώτη φορά μετά επί εποχής Λεμονή), έχουν έξι βαθμούς και περιμένουν την Ντίναμο στο Καραϊσκάκη για να φτάσουν τους 9β και να αγκαλιάζουν σιγά-σιγά την πρόκριση. Εντάξει το 2-0 της Άρσεναλ επί της Μπάγερν, κρατάει τους Λονδρέζους μέσα στο κόλπο, αλλά οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Αφήστε που τώρα είναι ισόβαθμοι με την ... Μπάγερν! Και στα υπόλοιπα τρία ματς, παίζουν δυο φορές στο Καραϊσκάκη.

 

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός βγάζει ποδοσφαιρική υγεία. Έχει καλές σκέψεις, παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο, διαβάζει τους αντιπάλους του και παίζει θα έλεγε κανείς υπεράνω προσδοκιών. Ο Σίλβα και οι παίκτες του έχουν κάνει σπουδαία δουλειά, φαίνεται στο γήπεδο και δύσκολα μπορεί κανείς να τους αμφισβητήσει!

 

H ταυτότητα του αγώνα:

 

Γήπεδο: Μάξιμιρ (Ζάγκρεμπ)

 

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Εντουάρντο, Μάτσελ, Ταραβέλ, Άντολιτς, Πίβαριτς, Γκονσάλο Σάντος, Ρογκ (87' Τσόριτς), Πάουλο Μασάντο, Χόντζιτς (60 Πιάτσα) Σουντανί, Χούνιορ Φερνάντες (72' Ενρίκες)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (72 Ντομίνγκες), Σεμπά (90' Ντα Κόστα), Πάρντο (83' Σαλίνο), Ιντέγε

 

Διαιτητής: Ταλιαβέντο, Βοηθοί: Τζαλαντίνι, Πασέρι. Βοηθοί περιοχής: Βαλέρι, Ντοβέρι. Τέταρτος διαιτητής: Ντι Φιόρε (όλοι από Ιταλία)

 

Γκολ: Ιντέγε (79')

 

Κάρτες: Ταραβέλ (41'), Ελαμπντελαουί (75'), Σουντανί (80'), Σιόβας (81')

www.sport24.gr

Last modified onWednesday, 21 October 2015 10:17