noodles volos banner

Ισοπαλία για Πανθρακικό και Ατρόμητο

 

Πανθρακικός και Ατρόμητος μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο 1-1 της Κομοτηνής, για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της SuperLeague.  

Η ισοπαλία δεν αφήνει, καμιά από τις δυο ομάδες ικανοποιημένες, καθώς είχαν θέσει ως στόχο την νίκη. Ο Πανθρακικός μετά από έξι ήττες σε παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, κατάφερε και κέρδισε ένα πόντο!  

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι στο  41. Οι παίκτες του Ατρόμητου, διαμαρτυρήθηκαν, για την απόφαση.  Έντονη ήταν και η διαμαρτυρία του Ρικάρντο Σα Πίντο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα  ο Ιγκόρ και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Στο 58' στην πρώτη καλή στιγμή για τον Ατρόμητο, ήρθε και η ισοφάριση. Ο Κατσουράνης σέντραρε από τα δεξιά, ο Ούμπιντες βρήκε με κεφαλιά στον Παπάζογλου στη μικρή περιοχή αμαρκάριστο, αυτός έκανε την προβολή, ο Αθανασιάδης έδιωξε ο Αθανασιάδης πάνω στη γραμμή, η μπάλα πήρε ύψος και ο Παπάζογλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανθρακικού.

Οι συνθέσεις

Πανθρακικός (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Ρομέου (82' Τζάνης), Χασομέρης (72' Κάσες), Εμπό, Ιγκόρ, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Λαδάκης, Ποτουρίδης

Ατρομήτος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Φυτανίδης, Γεωργίου (61' Ναπολεόνι), Παπάζογλου, Μπάλλας (80' Καραμάνος), Κιβρακίδης, Δημούτσος, Ούμπιντες, Λαζαρίδης (61' Μπρίτο)

 

Last modified onSunday, 11 January 2015 19:25