noodles volos banner

Ζητά εξηγήσεις για την ΕΠΟ ο ΠΑΟΚ

Οι εξελίξεις… τρέχουν ακατάπαυστα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον ΠΑΟΚ να μην είναι αμέτοχος, αλλά τον Ιβάν Σαββίδη να έχει εύλογες απορίες για όσα διαδραματίζονται.

Ντόμινο εξελίξεων, τοποθετήσεων και ανακοινώσεων υπήρξε την Πέμπτη (20/11), με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει φτάσει στο απροχώρητο. Στον ΠΑΟΚ παρακολούθησαν τα όσα έγιναν, πήραν τη δική τους θέση και με επιστολή στη Σούπερ Λίγκα έχουν στείλει ήδη τις προτάσεις τους για την επόμενη μέρα, ενώ δεν παρέλειψαν να «καυτηριάσουν» τα κακώς κείμενα και να ζητήσουν εξηγήσεις για αρκετά ακατανόητα πράγματα που συμβαίνουν στην ΕΠΟ και τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Όλα αυτά, βέβαια, έγιναν σε συνεννόηση με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν σε διαρκείς συσκέψεις με τους συνεργάτες του, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω skypeκαθώς βρίσκεται στο Ροστόφ της Ρωσίας. Ωστόσο, παρά τη θέλησή του να προχωρήσει η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν έκρυψε και τον προβληματισμό του. Ο Σαββίδης παρακολούθησε πολύ στενά τις εξελίξεις και στο τέλος της ημέρας απορούσε «Σε ποια άλλη χώρα θα γίνονταν όλα αυτά και δεν θα παρενέβαινε η πολιτεία; Πώς είναι δυνατόν να μην παρεμβαίνει κανείς;»

Μια απορία, αν μη τι άλλο, εύλογη που όμως δυστυχώς για τους περισσότερους είναι… ρητορική. Κι αυτό γιατί, η πολιτεία στην Ελλάδα δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιους είδους παρεμβάσεις…