noodles volos banner

"Tρία στα τρία" για τη Βέροια!

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League παραμένει η Βέροια, η οποία συνεχίζει με το απόλυτο των νικών, καθώς λύγισε και την αντίσταση της Κέρκυρας, σημειώνοντας ανατροπή (2-1). Η «βασίλισσα του Βορρά» μετά από τη νίκη με 3-2 επί της Ξάνθης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το μεγάλο διπλό (0-1) επί του ΟΦΗ, επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας. Τα δύο τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν ο Κάμπορα (29’), που εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μαραγκού και ο Ντουμίτρου που είναι ένα από τα καλύτερα τέρματα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η Κέρκυρα είχε κάνει το 0-1 στο 42ό δευτερόλεπτο με τον Χαβίτο.

Οι λίγες αξιοσημείωτες φάσεις ήταν για την ομάδα του Γκρανέρο που παραλίγο να σκοράρει με τον Μπαργκάν στο 68’, ενώ στο 81’ ο ίδιος παίκτης πλαγιοκόπησε από τα αριστερά, αλλά ο Ντουμίτρου από υπερβάλλοντα αλτρουισμό δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Σέτκους, καθώς άφησε την μπάλα για συμπαίκτη του, που ήταν αρκετά μακριά όμως. Η τελευταία στιγμή ήταν για την Κέρκυρα, με τον Γκόμες να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη στο 90’+1’, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε, γιατί «σφυρίχτηκε» φάουλ εις βάρος του.

Συνθέσεις
Βέροια: Καντιμοίρης, Ρ. Μπράβο (79'Όστοϊτς), Καλί, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Βεργώνης, Βάσκες, Γεωργιάδης (60’ Μπαργκάν), Ντουμίτρου, Καλτσάς, Κάμπορα (71' Μπατιόν).
Κέρκυρα: Σέτκους, Κανακούδης, Μαραγκός, Βενέτης, Ναγιάρ, Καϊκούτ, Ρόχας (63' Ανδρεόπουλος), Γκόμες, Καρντόσο, Χαβίτο, Μπόρχα (79' 'Κοντός).