noodles volos banner

«Αίνιγμα» η ενδεκάδα για την Τούμπα από τον Φλουτ

«Αίνιγμα» για δυνατούς λύτες αποτελεί η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Βίλιαν Φλουτ στο εκτός έδρας παιχνίδι της Νίκης Βόλου στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Το πρόβλημα του Νικλητσιώτη και ο τραυματισμός του, που τον άφησε εκτός αποστολής, φέρνει μία σίγουρη αλλαγή στους έντεκα «εκλεκτούς» του Ολλανδού τεχνικού, με τον Κοτσαρίδη να φαίνεται πως κερδίζει τον Σταμπολζίεφ για τον αντικαταστάτη του στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο, γιατί υπάρχουν κι άλλα... Από κει και πέρα παίζεται και μία θέση στο κέντρο ανάμεσα σε Ροτζέριο και Γιαννιτσάνη. Αν ο Βραζιλιάνος θεωρηθεί ότι είναι έτοιμος από τον Φλουτ να ριχτεί στη μάχη, τότε δεν αποκλείεται να πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού.  Παράλληλα και στο κέντρο της άμυνας Μαχλελής και Καρασαλίδης διεκδικούν θέση δίπλα από τον Ίβενς, ενώ αναμφίβολα και ο Αργύρης είχε καλή παρουσία στο φιλικό με την Τορπέντο.  

Γενικότερα οι σίγουροι για την ενδεκάδα, φαίνεται πώς είναι μέχρι στιγμής οι Ταμπάκης στο τέρμα,Μαρινάκης, Σωτηράκος, Ίβενς, Λάουξ, Μουζακίτης και ο Σκούρτης προωθημένος. Στα αμυντικά χαφ το πιο πιθανό είναι να δούμε τον Μέτσε με τον Λάουξ, αλλά δεν αποκλείεται και κάποια έκπληξη... Όπως να παίξει ο Μαρινάκης δεξί επιθετικό χαφ και να αγωνιστεί ο Κοτσαρίδης στα χαφ. Ή να παίξει ο Μουζακίτης στη δεξιά πλευρά και ο Κοτσαρίδης στην αριστερή... Επιλογές υπάρχουν αρκετές για τον Φλουτ και μένει να δούμε ο ίδιος τι θα επιλέξει για το δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

 

 

Last modified onFriday, 12 September 2014 14:26