noodles volos banner

Σαρακηνός-Μαγνησιακός 2-3

Ο Μαγνησιακός πέτυχε μεγάλη νίκη με σκορ 3-2 στην έδρα του Σαρακηνού και έτσι, ρέφαρε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της πρεμιέρας, σε ένα ωραίο ματς με εναλλαγές συναισθημάτων.

Ο Σαρακηνός προηγήθηκε με κεφαλιά του Βαΐτση στο 28ο λεπτό και ο Νιαώτης με πλασέ στο 37ο ισοφάρισε. Ο νεαρός παίκτης ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές. Από δική του εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ που απέκρουσε ο γκολκίπερ, ο Σιφνιώτης επωφελήθηκε κι έκανε το 1-2 λίγο πριν βγει το α’ ημίχρονο. Ο Βαΐτσης έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά και πάλι, στο 60ό λεπτό ύστερα από σέντρα του Δημακόπουλου και το τελικό 2-3 γράφτηκε στο 75’ με εύστοχο πέναλτι του Αντωνόπουλου. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Ναιώτης.
Για τον Σαρακηνό, συρτό σουτ του Δημακόπουλου έβγαλε στη γωνία ο Παρκιώτης και σουτ εξ επαφής του Τανάγια σταμάτησε πάλι στον έμπειρο γκολκίπερ που όταν χρειάστηκε, ήταν πολύ σταθερός στις επεμβάσεις του. Οι φάσεις αυτές στο πρώτο μέρος για ένα δεύτερο τέρμα, ενώ προς το τέλος, οι «ροσονέρι» πίεσαν δίχως όμως τη μεγάλη ευκαιρία. Για τον Μαγνησιακό, Τσιάντος, Σιφνιώτης και Τσιουρέλης σε φάσεις τετ-α-τετ στο πρώτο εικοσάλεπτο, δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Βλαχόπουλο.

Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Βλαχόπουλος, Ρουκάς, Στεργιόπουλος, Τανάγιας, Μαλεζάγκος, Τσορβατζής (46' Κωνσταντάκος), Δημακόπουλος, Καραπλιάγος, Σατελιάν (60’ Τσεκούρας), Κατής, Βαΐτσης.
Μαγνησιακός: Παρκιώτης, Κρανιάς, Γκέρτσος, Βασιλείου, Γιαμαλής, Τσιουρέλης, Οικονόμου, Σιφνιώτης, Τσιάνος (82’ Καρακίτσιος), Αντωνόπουλος (82’ Καραλής), Νιαώτης.