noodles volos banner

Ανακοίνωσε Ντίνα και Βαφέα ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη Δευτέρα 22/1 τις μεταγραφές των Θανάση Ντίνα και Νίκου Βαφέα μετά απ’ αυτή του αμυντικού χαφ Δημήτρη Μαχαίρα, που είχε αποκτηθεί την περασμένη βδομάδα, ερχόμενος από τη Δόξα Δράμας. Επίσης κλεισμένος θεωρείται ο 27χρονος δεξιός μπακ Λεωνίδας Αργυρόπουλος.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

Για τον Ντίνα: «Στη δεύτερη μεταγραφή του για τον Ιανουάριο, προχώρησε ο ΟΦΗ.

Απέκτησε τον 28χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Ντίνα. Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, επικυρώθηκε την Δευτέρα (22/1), με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα μας, μέχρι το τέλος της περιόδου, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.

Ο Θανάσης Ντίνας γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1989 στην Κομοτηνή. Εχει ύψος 1.70 και είναι μεσοεπιθετικός.

Εχει αγωνιστεί ακόμη σε Ξάνθη, Ζάκυνθο, Παναχαική, Παναθηναικό, Πλατανιά και Τρίκαλα.

Ο Θανάσης Ντίνας την Τρίτη (23/1) θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα μας.

Θανάση, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!»

Για τον Βαφέα: «Μια ακόμη προσθήκη για τον ΟΦΗ. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός, Νίκος Βαφέας, θα ενισχύσει μέχρι το καλοκαίρι την ομάδα μας. Η συμφωνία του ΟΦΗ με το νεαρό κεντρικό αμυντικό επικυρώθηκε τη Δευτέρα (22/1) με τις υπογραφές.

Ο ΟΦΗ προσθέτει στο δυναμικό του ένα παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Football league, στο οποίο αγωνίστηκε πέρσι με τον Αγροτικό Αστέρα. Φέτος ανήκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Νίκος Βαφέας γεννήθηκε στις 21/2/1997 στη Θεσσαλονίκη. Εχει ύψος 1μ86 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Έχει αγωνιστεί σε Αίαντα Ευόσμου, Αγροτικό Αστέρα και Απόλλων Σμύρνης.

Νίκο, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!»