noodles volos banner

Ανοίγει ο δρόμος για άνοδο σε περισσότερες ομάδες της Β' Εθνικής

Η απόφαση υποβιβασμού ομάδων από τη Super League που δεν έχουν άδεια για οικονομικούς λόγους, ανοίγει δρόμο προβιβασμού για περισσότερες ομάδες από τη Football League.

Αλλάζουν τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την απόφαση που έλαβε το ΔΣ της Super League, για τις ΠΑΕ που έχουν χρέη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», η διοίκηση της Super League έπειτα από συνάντηση όλων των εκπροσώπων, αποφάσισε πως όποια ομάδα δεν θα μπορεί να αδειοδοτηθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων, θα υποβιβάζεται απευθείας στη Football League ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση που θα έχει πάρει στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, αν υποβιβάζονται περισσότερες ομάδες από τις προβλεπόμενες στη Football League, τα κενά στην πρώτη κατηγορία θα καλύπτονται από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει το ενδεχόμενο για άνοδο περισσότερων ομάδων στα «μεγάλα σαλόνια», από ό,τι προβλέπεται από την προκήρυξη.

Στη Super League είναι αποφασισμένοι να περάσει αυτό το μέτρο, προκειμένου να είναι βιώσιμη και υγιής η κατηγορία και πλέον περιμένουν την έγκριση από την ΕΠΟ.

πηγή: flnews.gr