noodles volos banner

Παρουσίαση εμφανίσεων στον Άρη

Τις νέες του φανέλες για την αγωνιστική περίοδο που… κάποια στιγμή θα ξεκινήσει, παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας ο Άρης. Ανδρέας Τάτος και Σωκράτης Διούδης, αφού εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας, τόνισαν πως το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι η άνοδος.

«Είναι πολύ ωραία η νέα φανέλα, θ’ αρέσει στον κόσμο ελπίζω. Τα υπόλοιπα από εμάς στο γήπεδο» ανέφερε ο Σωκράτης Διούδης. Από την πλευρά του ο Ανδρέας Τάτος σημείωσε: «Μακάρι να έχουμε μία καλή συνεργασία με την εταιρεία ένδυσης. Να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου, μόνο αυτό είναι που μας ενδιαφέρει».

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην εκδήλωση, παρέλαβαν και τις φανέλες με τους αριθμούς που επέλεξαν για φέτος. Για παράδειγμα ο Ραφίκ Τζεμπούρ επέλεξε το «14», από τη στιγμή που και το «9» είναι... καπαρωμένο από τον Αντώνη Καπνίδη. Ο Διούδης δεν αποχωρίζεται με... τίποτα το «13», αφήνοντας το «1» στον Αναγνωστόπουλο. Ο Νίκος Καράμπελας όπως και στην πρώτη του θητεία στον ΑΡΗ, έτσι και τώρα θα φοράει ξανά το «15». Ιλιτς και Μιλούνοβιτς επέλεξαν «19» και «16» αντίστοιχα.