noodles volos banner

"Είμαι αισιόδοξος ότι θα τιμήσουν τη συμφωνία που υπογράψαμε και θα κάνουν αυτά που πρέπει"

Μετά την υπογραφή του συμφωνητικού ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Τσεκούρας δήλωσε αισιόδοξος για καλύτερες ημέρες στην ερυθρόλευκη ομάδα και ανέφερε πως η βοήθεια της διοίκησής του είναι δεδομένη στην επιτροπή ποδοσφαίρου που έχει επικεφαλής τον Π. Μποτσιβάλη.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Τσεκούρα: "Με την σημερινή υπογραφή της συμφωνίας κλείνει μια πολύμηνη προσπάθεια ανασυγκρότησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου μετά την αποχώρηση της ΠΑΕ από το πρωτάθλημα της footballleague. Είμαι αισιόδοξος ότι αύριο θα είναι μια καινούργια μέρα για την ομάδα μας και οι άνθρωποι που μπήκαν μπροστά στα δύσκολα, σεβόμενοι την ιστορία και το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου, θα τιμήσουν την συμφωνία που υπογράψαμε και θα κάνουν αυτά που πρέπει ώστε πολύ γρήγορα η ομάδα μας να επανέλθει εκεί που επιτάσσει η ιστορία της.
Είναι βέβαιον ότι η καθημερινότητα θα δημιουργεί προβλήματα, που όμως είμαστε υποχρεωμένοι, μέσα σε πλαίσια συνεργασίας και συνεννόησης να λύνουμε, με γνώμονα πάντα την πρόοδο του Ολυμπιακού Βόλου. Εύχομαι στην διοικούσα επιτροπή καλή επιτυχία στην νέα προσπάθεια που ξεκινά από σήμερα, η βοήθεια μας είναι δεδομένη".