noodles volos banner

Παραμένει ο Ψιμουλάκης στον πάγκο των Τρικάλων

Την παραμονή του στον πάγκο των Τρικάλων τη νέα σεζόν προανήγγειλε ο Ψιμουλάκης, μετά τον αγώνα της Ριζούπολης. Όλα ανοιχτά για τον Βαζάκα στον Απόλλωνα. Όλα όσα τόνισαν στη συνέντευξη Τύπου οι Ψιμουλάκης και Βαζάκας με τον προπονητή των Τρικάλων να αποκαλύπτει πως θα παραμείνει στον πάγκο και την επόμενη σεζόν.

Σταύρος Ψιμουλάκης: «Παίξανε 2 ομάδες που ξεκίνησαν με διαφορετικούς στόχους. Μείναμε πίσω στην κούρσα που οδηγεί στην 1η και 2η θέση. Μετά την απόφαση για την αφαίρεση των βαθμών ήμασταν κάπως χαλαροί. Στο πρώτο μέρος ο Απόλλων δημιούργησε κάποιες καταστάσεις αλλά μπορέσαμε και ανταπεξήλθαμε. Στο 2 ημίχρονο αλλάξαμε την τακτική μας. Μας έλειπε ένας παίκτης με τα στοιχεία του Κουσκουνά. Πήραμε αυτό τον πόντο, μας ικανοποιεί εν μέρει. Περιμένω περισσότερα του χρόνου, να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, να έχουμε περισσότερη υγεία. Υπάρχει μια κατήφεια στον ιστορικό Απόλλωνα και εύχομαι να βρει τον δρόμο του. Έχει συμφωνηθεί να παραμείνω στα Τρίκαλα και την επόμενη χρονιά.
Αν η πολιτεία εφαρμόσει τους νόμους ενδεχομένως θα ωφεληθούνε και τα Τρίκαλα με τον Απόλλωνα. Εύχομαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο να μπει υγεία γιατί υπάρχουν αιμοδότες που πληρώνουν. Εμείς έχουμε δρομολογήσει κάποια πράγματα και θα γίνουν κινήσεις να βελτιωθούν κάποια πράγματα.
Έχτισα μια άλλη ομάδα χωρίς εναλλακτικές λύσεις. Με την έλευση μου αποχώρησαν 9 παίκτες. Σε 14 παιχνίδια κάναμε μια ήττα με την Κέρκυρα. Μπορούσανε να πάνε καλύτερα τα Τρίκαλα. Όλοι προσδοκούνε το καλύτερο. Να κάνουμε λιγότερα λάθη. Είναι ομάδα με υγεία τα Τρίκαλα που κουβαλάνε και 10.000 κόσμο».

Γιώργος Βαζάκας: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στα 5 ματς στον Απόλλωνα είδα μεγάλη βελτίωση. Παίξαμε με μια ομάδα απο τις καλές που είναι στην 3η θέση. Είχαμε υπομονή. Προσπαθήσαμε πλάγια, κάθετα. Είχαμε τον έλεγχο, μας έλειψε το γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Εκκρεμεί δικαστική απόφαση και μπορεί να είμαστε τρίτοι. Αν και εφόσον προκύψει, κάτι που εγώ δεν βλέπω. Ο Απόλλων όπως και τα Τρίκαλα είναι μεγάλη ομάδα. Για τους δικούς τους λόγους έμειναν πίσω. Συγχαρητήρια σε Κέρκυρα και Λάρισα, συγχαρητήρια και στα Τρίκαλα γιατί έχω κάποια άλλη σχέση. Ο Απόλλων αδικήθηκε, έχει καλά παιδιά, ποιότητα και μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο».
Για το αν θα παραμείνει: «Όλα είναι πιθανά».

Πηγή: goalTrikala