noodles volos banner

Ένσταση από τον Πανελευσινιακό

Μία ακόμα ένσταση καλείται να εκδικάσει ο αθλητικός δικαστής στη Football League. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews, ο Πανελευσινιακός κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα της Δευτέρας (16/05) με τον Αχαρναϊκό για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της ομάδας του Μενιδίου!
Συγκεκριμένα, το αποκλειστικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ομάδα της δυτικής Αττικής κάνει λόγο για αντικανονική συμμετοχή του Τάσου Χριστοφιλέα. Ο αμυντικός των «πράσινων» την 30ή αγωνιστική συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στις αναμετρήσεις με τον ΑΟ Χανιά (31η) και τη Λαμία (33η). Απουσίασε, λοιπόν, από το ματς με τους Κρητικούς, αλλά από τη στιγμή που αυτό διακόπηκε λόγω ρίψεως μπουκαλιού στον πρώτο βοηθό, ο ΚΑΠ είναι σαφής...
Στο άρθρο 21 παρ.3 του ΚΑΠ αναφέρεται: ««Αγώνας που δεν τελέστηκε ή που δεν έληξε με υπαιτιότητα της μίας εκ των δύο ομάδων, προσμετράται για την έκτιση ποινών μόνο της ανυπαίτιας ομάδας». Τι σημαίνει αυτό; Ότι η ποινή του Χριστοφιλέα έπρεπε να μεταφερθεί για το επόμενο παιχνίδι, δηλαδή αυτό με τον Πανελευσινιακό! Ωστοσο, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μενιδίου συμμετείχε στο αρχικό σχήμα.
Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο είχε συμβεί και με τον Ούγκο Μασάδο του ΑΟ Χανιά, ο οποίος αν και είχε δηλωθεί να εκτίσει κόντρα στην Κέρκυρα, δεν χρησιμοποιήθηκε στο επόμενο παιχνίδι των Κρητικών με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Η παραπάνω κίνηση αναμένεται να αλλάξει άρδην τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στην παραμονή του Πανελευσινιακού στην κατηγορία. Εξάλλου, οι «κυανόλευκοι» αναμένουν τους τρεις πόντους από την ένσταση σε βάρος του Απόλλωνα. Αν, λοιπόν, βγουν νικητές από τις δύο δικαστικές υποθέσεις, τότε θα πάνε στους 34 πόντους.