noodles volos banner

Mε 21 παίκτες άρχισε η σεζόν

Με εκατοντάδες φιλάθλους της ομάδας, χωρίς όμως τον ενθουσιασμό και τη μεγάλη παρουσία των προηγούμενων ετών, έγινε σήμερα το απόγευμα η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου, με το σύνθημα εκ μέρους της διοίκησης να είναι «ή τώρα ή ποτέ» όπως είπε ο πρόεδρος και αναγράφονταν σε σχετικό πανό.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κι Αλμυρού κ. Ιγνάτιος τέλεσε τον αγιασμό, ενώ στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στους οργανωμένους φιλάθλους λέγοντας χαρακτηριστικά «θέλω να δώσω στους Αustrian το μήνυμα να ανέβουν ακόμη πιο ψηλά, να πάνε και στο εξωτερικό»!
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κούκιος μεταξύ των άλλων είπε: «Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε κατάθεση ψυχής για αυτή την ομάδα, σας θέλουμε όλους δίπλα μας, να στηρίξετε αυτό το μεγάλο έργο», ενώ ακολούθησε η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών που ένας-ένας, όταν άκουγαν το όνομά τους, χαιρετούσαν τον κόσμο και δέχονταν το ζεστό χειροκρότημα. 

Στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το «παρών» συνολικά 21 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Κυριάκος Στρατηλάτης, Τάσος Χρυσοστομίδης, Σπύρος Γκουγκούδης, Θωμάς Γιαλαμίδης, Σταύρος Παναγιώτου, Αλέξανδρος Ζέρης, Νίκος Μπουτζίκος, Δημήτρης Αρβανίτης, Ορέστης Νικολόπουλος, Στράτος Χιντζίδης, Ανδρέας Κορνελάτος, Άγγελος Κολημήτρας, Δημήτρης Κεσίδης, Αντώνης Τσιάρας, Γρηγόρης Κυζιρίδης, Αλέξανδρος Νικολιάς, Φίλιππος Σκοπελίτης, Λουίς Σάντες Μοράλ, Ντάριο Φερνάντες, Γιάννης Αραπίτσας, Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Δώδεκα παλιοί και οκτώ νέοι
Οκτώ οι καινούργιοι (Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Γιαλαμίδης, Παναγιώτου, Νικολόπουλος, Τσιάρας, Μοράλ, Φερνάντες), εννιά που παραμένουν από  πέρυσι (Χρυσοστομίδης, Ζέρης, Μπουτζίκος,  Κεσίδης, Κυζιρίδης, Νικολιάς, Σκοπελίτης, Αραπίτσας, Διαμαντόπουλος), δύο που ξεκίνησαν την περσινή σεζόν, έφυγαν κι επιστρέφουν (Χιντζίδης, Κορνελάτος), δύο που ήταν τιμωρημένοι (Αρβανίτης, Κολημήτρας).