noodles volos banner

Δοκάρια και διαιτητής ...φρέναραν την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου

Πολύ καλή εμφάνιση σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο που όμως δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα είχε σήμερα η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου. Ηττήθηκε 2-1 στον Τύρναβο από την τοπική ομώνυμη ομάδα, εκφράζοντας πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Χήτου από τη Λάρισα.

Οι “ερυθρόλευκοι” του Θωμά Μακρή άρχισαν ιδανικά το ματς καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 35ο δευτερόλεπτο με γκολ του Αλαμάνη ύστερα από πάσα του Αλεξανδρή. Ακολούθησε μια καλή ευκαιρία στο 15' με σουτ του Αραπίτσα που έφυγε λίγο άουτ και διπλή φάση όταν προσπάθεια του Αλεξανδρή απέκρουσε ασθενώς ο αντίπαλος γκολκίπερ και εν συνεχεία μπλόκαρε πριν ο Αλαμάνης σκοράρει. Στο 35' το 1-1 με πέναλτι του Λίταινα για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι παίκτες του Ολυμπιακού, μιας και ο αμυντικός Δημητριάδης είχε πλάτη στη φάση και δεν υπέπεσε σε παράβαση. Στην επανάληψη, σουτ του Αλεξανδρή στο 58' χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, το 2-1 σημειώθηκε στο 67' σε φάση που υπήρξαν διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ πάνω στον Βλαχόπουλο, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, νέο σουτ του Αλεξανδρή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι κι ενώ ο τερματοφύλακας του Τυρνάου είχε νωρίτερα αποκρούσει. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πάντα στην πρώτη θέση του ομίλου του, με τέσσερις βαθμούς από το δεύτερο Ηρακλή Ψαχνών και έξι από τον τρίτο Τύρναβο.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού Βόλου: Ξανθάς, Δημητριάδης, Καψιώτης (84' Παπαϊωάννου), Γαρυφάλλου (70' Μπέικος), Βλαχόπουλος, Μπούσης, Αλεξανδρής, Χασιώτης, Μπάσαρι (60' Γκίνης), Αραπίτσας, Αλαμάνης.