noodles volos banner

Λαμία: "Αντιμετωπιζόμαστε ως εχθροί ή μιάσματα από τον Δήμο"

Επίθεση σε βάρος του Δήμου Λαμιέων εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Λαμία, η οποία τον κατηγορεί ότι βλέπει την ομάδα ως "εχθρό και ως μίασμα''. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η σημερινή ραδιοφωνική τοποθέτηση του ηγέτη της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου δεν αποτελεί εχθρική κίνηση προς τη διοίκηση του Δήμου, αλλά εύλογη αντίδραση στις επαναλαμβανόμενες προκλήσεις και στην προσπάθεια εκδίωξής της από το Δημοτικό Γήπεδο, τη φυσική της δηλαδή έδρα.
Είναι πολύ πιθανό να αποτελεί πανελλήνια πρωτοτυπία το γεγονός ότι η νέα διοίκηση του Δήμου δεν χορήγησε από την αρχή της περιόδου παραχωρητήριο του γηπέδου προς τη μοναδική ομάδα που αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες, για όλη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά το εκδίδει ανά μήνα. Το τελευταίο μάλιστα διάστημα, στην κορύφωση του εκβιασμού, μας προτάθηκε η υπογραφή ενός συμφωνητικού καθόλα απαράδεκτου και αισχροκερδούς σε βάρος της ομάδας, χωρίς μάλιστα να έχουν προηγηθεί οι νόμιμες διαδικασίες, αλλιώς μας διαμηνύθηκε ότι δεν πρόκειται να ανανεωθεί το παραχωρητήριο και η ομάδα θα εξωθεί από το Δημοτικό Γήπεδο.
Δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις ώστε να περιμένουμε από τη Δημοτική Αρχή να αναγνωρίσει το έργο που επιτελείται στην ομάδα μας, επ’ ωφελεία των πολλών φιλάθλων και της πόλης γενικότερα και να συνδράμει σε αυτό. Δεν μπορούμε όμως ταυτόχρονα να αντιληφθούμε γιατί αντιμετωπιζόμαστε ως εχθροί ή μιάσματα και ποιος είναι ο σκοπός που επιδιώκεται. Μήπως θέλουν να φύγει η ομάδα από την πόλη ή ακόμη περισσότερο να επιστρέψει στην αφάνεια και τη διάλυση προηγούμενων περιόδων, όπου την είχαν οδηγήσει διάφοροι γνωστοί σε όλους παράγοντες;
Οι φίλαθλοι της πόλης πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια και να τοποθετηθούν. Εμείς από την πλευρά μας περιμένουμε, αντί της αποστολής τελεσιγράφων με κομιστές αναρμόδια πρόσωπα, να αναλάβει η Δημοτική Αρχή συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που να αποδεικνύουν την διάθεσή της να κρατήσει την ομάδα στην πόλη».