noodles volos banner

Κάτοικοι Καλαμαριάς οι Σουλίδης και Γαλανόπουλος

Νέα διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ύστερα από έξι χρόνια, ο Άρης Γαλανόπουλος ντύθηκε ξανά στα κοκκινόμαυρα κι ενώ πέρσι είχε «γεμάτη» χρονιά σε Γλυφάδα και Πανηλειακό. Μαζί του, ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Νίκου Σουλίδη, ο οποίος πέρσι έπαιξε με την φανέλα της Νίκης Βόλου και την βοήθησε στο στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Η ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Άρη Γαλανόπουλο και Νίκο Σουλίδη.

Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ επιστρέφει στον Απόλλωνα μετά από έξι χρόνια. Είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας από το 2006 μέχρι το 2008 στην Σούπερ λιγκ. Συμπλήρωσε 400 επίσημα παιχνίδια στην Α' και Β' εθνική, ενώ αγωνίστηκε σε Καλαμάτα, Πανιώνιο, Πανσερραϊκό, ΟΦΗ καθώς και στην Κύπρο με την ομάδα του Παραλιμνίου. Γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1981, στην Καλαμάτα.

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΙΔΗΣ αγωνίστηκε στην σεζόν 2013-14 με τη Νίκη Βόλου και πανηγύρισε την άνοδο στην Super League. Γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1986 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Αιγάλεω, Πανσερραϊκό, Γιαννιτσά, Πιερικό, Κοζάνη, Αγροτικό Αστέρα. Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 εύχεται στους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν μια καλή χρονιά με την φανέλα της ομάδας μας".