noodles volos banner

Βενέτης: «Η Νίκη είναι η πιο ελκυστική ομάδα για έναν παίκτη»

Πως ποτέ δεν υπήρξαν θέματα συνοχής στη Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, τόνισε ο Βασίλης Βενέτης, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (20/6) στην εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη στον Blue Heart Fm, ενώ παράλληλα έδειξε σίγουρος ότι η Νίκη είναι η πιο ελκυστική ομάδα της Γ’ Εθνικής για έναν ποδοσφαιριστή. Μάλιστα συνέστησε εμμέσως να μη δημιουργείται αδικαιολόγητη πίεση στην ομάδα.

Αναλυτικά ο κ. Βενέτης μίλησε:

απόδοση:magnesiasports

Για τις σχέσεις του με τον κ. Ιμεράι:

«Η ομάδα είναι μία γροθιά. Έχουμε τέτοια συσπείρωση όσο δεν είχαμε ποτέ. Αυτά είναι δεδομένα και δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν. Όλα τα παιδιά στη διοίκηση είναι Νικιώτες και θέλουν το καλό της ομάδας και όλοι αγωνιζόμαστε γι’ αυτό. Διαφωνίες είναι φυσικό να υπάρξουν, αλλά θέματα συνοχής στη διοίκηση δεν υπήρξαν ποτέ κι ούτε πρόκειται να υπάρξουν. Οι σχέσεις μας είναι πάντα πολύ καλές και θα συνεχίσουν να είναι πάντα πολύ καλές».

Για τις μεταγραφές:

«Οι μεταγραφές βγαίνουν, όταν πρέπει να βγουν. Οι μεταγραφές δεν είναι κάτι που πρέπει να συζητιέται ευρέως, γιατί μπορεί να χαλάσουν ή να μπουν κάποιοι άλλοι που θέλουν να κάνουν κακό. Καλή η φιλολογία για τις μεταγραφές που δίνει τροφή στον κόσμο, αλλά πρέπει να βγαίνουν λίγα πράγματα. Δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνεννόηση και ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται όλη τη μέρα μ’ αυτό. Έχουμε μπει σε μια μεταγραφολογία από τις αρχές Ιούνη. Στην ουσία οι μεταγραφές αρχίζουν από αρχές Ιουλίου, γιατί οι παίκτες μέχρι τότε δεσμεύονται. Έχουμε χρόνο μπροστά μας. Δεν υπάρχουν συμβόλαια στη Γ’ Εθνική. Για να φύγουν οι ποδοσφαιριστές, πρέπει να υπογράψει η ομάδα τους την ελευθέρας. Δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει οργάνωση, αλλά ότι δεν έχουμε πίεση χρόνου σ’ αυτό το θέμα».

Για το πώς θα κρατηθεί ο κόσμος σε εγρήγορση:

«Αυτό είναι ένα διαφορετικό θέμα. Δημιουργείται μία πίεση, τη στιγμή που νομίζω ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλό φεγγάρι. Έχει επιλογές να πάρει όποιον παίκτη θέλει και να κρατήσει όποιον παίκτη θέλει, καθώς έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα από πέρσι, γιατί η Νίκη ανταποκρίθηκε πλήρως σε ό,τι είπε και δεν άφησε ούτε μία οφειλή. Αυτό δημιουργεί μία υπεραξία στην ομάδα και πολλοί παίκτες θέλουν να ‘ρχονται εδώ. Έτσι μας δίνεται το δικαίωμα επιλογής και να βρούμε το καλύτερο δυνατό. Η Νίκη, όπως έδειξαν και τα εισιτήρια πέρσι, είναι η ομάδα με τον περισσότερο κόσμο στην κατηγορία. Φάνηκε αυτό από την αγάπη του κόσμου. Γιατί να μην είναι η πιο ελκυστική ομάδα στη Γ’ Εθνική; Δε βλέπω κάποια ομάδα να είναι πιο ελκυστική από τη Νίκη Βόλου. Δημιουργεί στους ποδοσφαιριστές ένα όραμα, να ακουστεί πολύ περισσότερο το όνομά τους. Είναι αποτέλεσμα όλης αυτής της οργάνωσης και της αξιοπιστίας, που θέλει χρόνο να την κερδίσεις».

Για τις προσθήκες που έγιναν ως τώρα με Κέρι και Φάμπιο:

«Σίγουρα η ομάδα βελτιώνεται με ποιοτικούς παίκτες συν τον βασικό κορμό που έχει. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά. Έχουμε πει πέρσι με όλα τα παιδιά της διοίκησης περισσότερο να κάνουμε πράγματα παρά να λέμε πράγματα».