noodles volos banner

Στον Βόλο ο Φάμπιο Ταβάρες για τη Νίκη

Στον Βόλο βρίσκεται ο Φάμπιο Ρούμπεν Μορέιρα Ταβάρες, ο Πορτογάλος επιθετικός, που θα αποτελέσει τον νέο παίκτη της Νίκης. Αυτό που απομένει είναι να υπογράψει. Ο Ταβάρες έπαιξε πέρσι στον Απόλλωνα Πόντου το πρώτο εξάμηνο (5 συμμετοχές) και στο δεύτερο στη Ρόδο (5 συμμετοχές επίσης), αλλά η μεγάλη του αξία δεν αμφισβητείται, αρκεί να δει κανείς το βιογραφικό του 30χρονου ποδοσφαιριστή (γεννημένος στην Αλμάντα της Πορτογαλίας στις 26/3/88). 

Τον Φάμπιο Ταβάρες τον γνωρίσαμε στην Ελλάδα το 2011-12 με τη φανέλα των Χανίων και μετά τη σύντομη θητεία του στην Αναγέννηση Γιαννιτσών για ένα εξάμηνο την επόμενη σεζόν, πήρε μεταγραφή για τον Ατρόμητο στη Σούπερ Λίγκα, όπου έμεινε δύο χρόνια μέχρι τον Ιανουάριο του 2015. Ακολούθησε σε Α’ και Β’ Εθνική η Κέρκυρα για ενάμιση χρόνο και μετά ο Απόλλων Πόντου στη Football League επίσης για ενάμιση χρόνο. Είναι παίκτης υψηλόσωμος (1.84) που παίζει στην επίθεση, αν και ο Καλαϊτζίδης πέρσι τον έβαλε και αμυντικό χαφ στους "Πόντιους" και διακρίνεται για την τεχνική του και τον διασκελισμό του. Εχει 37 συμμετοχές με ένα γκολ στην Α’ Εθνική, 34/3 στη Β’ και 45/6 στη Γ’.

Να σημειωθεί ότι με τον Ατρόμητο ο Φάμπιο Ταβάρες έχει αγωνιστεί σε τέσσερις αναμετρήσεις των πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ στο τέλος της σεζόν 13-14, ενώ επίσης φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου σε δύο αγώνες για τα προκριματικά του Europa League κόντρα στη Σαράγεβο και στη ρεβάνς (1-3 ο Ατρόμητος, που ανάτρεψε το εις βάρος του 1-2 στην έδρα του) ήταν βασικός. 

Last modified onMonday, 18 June 2018 16:54