noodles volos banner

Ανακοίνωσε Σαχινίδη ο Ολυμπιακός Βόλου

Την Παρασκευή που υπήρξε δημοσίευμα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Βόλου για τον Βασίλη Σαχινίδη, η διοίκηση έβγαλε ανακοίνωση να μπει στοπ στα μεταγραφικά σενάρια. Όμως πολύ γρήγορα, δύο μέρες μετά, ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και αφού έπεσαν οι υπογραφές, φωτογραφήθηκε και με τον αντιπρόεδρο Ιάσονα Χατζή. 

Αναλυτικά: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 πιστή στην εξαγγελία της για την ποιοτική ενίσχυση της ομάδας μας, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον έμπειρο επιθετικό, Βασίλη Σαχινίδη.

Ο Βασίλης Σαχινίδης, γεννημένος στις 20 Ιανουαρίου 1986, έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες. Μεταξύ αυτών Ιωνικό, Τύρναβο, Αγροτικό Αστέρα, Κορωπί, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αχαρναϊκό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΟΦΗ και Απόλλωνα Λάρισας.  Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του Α.Ο. Τρίκαλων, για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά έμπειρο επιθετικό με ευχέρεια στο σκοράρισμα και παραστάσεις από το επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League. Διακρίνεται για την τεχνική του ικανότητα και τις μάχες που δίνει μέσα στο γήπεδο.

Είναι σίγουρο πως θα αγωνιστεί σκληρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Η παρουσία του θα εμπλουτίσει την γραμμή κρούσης της ομάδας μας προσφέροντας γκολ και θέαμα στους φιλάθλους μας.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται στον Βασίλη Σαχινίδη υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα!

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται...!»