noodles volos banner

Έρχεται ξένος τη Δευτέρα για υπογραφές στη Νίκη

Ένας ξένος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα και μάλιστα στη Σούπερ Λιγκ και έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Νίκη, έρχεται τη Δευτέρα στον Βόλο, για να πέσουν οι υπογραφές και να πάρει την προκαταβολή του. Το όνομά του δε θέλουν να διαρρεύσει με τίποτα οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά πιστεύω όλων είναι πως αν ολοκληρωθεί η υπόθεση και τυπικά, τότε θα αντιληφθούν άπαντες ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να ανεβάσει κατά πολύ σε ποιότητα τους κυανόλευκους, όπως τονίζουν κύκλοι της διοίκησης.

Από κει και πέρα πολύ κοντά στο να αποτελέσει μέλος της Νίκης είναι ο Κέρι Λόρι και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να χαλάσει αυτή η μεταγραφή μετά από νέα συνάντηση που θα έχει αύριο Σάββατο ο ποδοσφαιριστής με τον Νίκο Ιμεράι, με τους δύο άντρες να βάζουν στην πρώτη τους συνάντηση τις βάσεις για θετική κατάληξη της υπόθεσης.

Ο Κέρι είχε πρόσφατα αναφερθεί σε δηλώσεις του στο Magnesiasports στον διοικητικό ηγέτη της Νίκης, τον οποίον η οικογένειά του γνωρίζει από παλιά: «Ο κ. Ιμεράι έχει προσφέρει, ειδικά φέτος, πολλά στη Νίκη Βόλου, έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει σκληρά στη ζωή του, εγώ προσωπικά τυχαίνει να τον γνωρίζω από πολύ μικρός, καθώς είναι οικογενειακός φίλος».

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί 23 φορές στη Β’ Εθνική με τις φανέλες της Βέροιας, του Πιερικού και της Καλλονής, σκοράροντας δύο φορές, ενώ με Οικονόμο Τσαριτσάνης, Έβρο Σουφλίου, Τρίκαλα, Αιολικό, Ολυμπιακό Β. και Αστέρα Αμαλιάδας αγωνίστηκε 108 φορές και έβαλε 51 γκολ, τα 21 εκ των οποίων στη σεζόν που τελείωσε με τον Αστέρα. 

Σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις θα υπάρξουν νεότερα από Δευτέρα. Μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει τρεις πολύ σημαντικοί παίκτες, ο Χρήστος Καρτσαμπάς, ο Γιώργος Ιορδανίδης και ο Νέτι Μέτσε, με τον πρώτο να σχολιάζει αυτήν την εξέλιξη στο νικιώτικο ραδιόφωνο την Πέμπτη, ενώ οι άλλοι δύο έκαναν πολύ σύντομες δηλώσεις την Παρασκευή.

Ο Γιώργος Ιορδανίδης τόνισε στην εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ανανέωσα από τους πρώτους και είναι τιμή μου που με εμπιστεύεται η διοίκηση για ακόμη χρονιά. Μαθαίνω ότι θα γίνουν ωραία πράγματα φέτος. Διαβάζω και ενημερώνομαι. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο, που με στηρίζουν και που είναι δίπλα στην ομάδα».

Από την πλευρά του ο Νέτι Μέτσε είπε: «Ο λόγος που έμεινα είναι πως η διοίκηση μου συμπεριφέρεται σωστά. Είμαι πανέτοιμος για τη νέα χρόνια. Αυτές τις μέρες βρίσκομαι σε διακοπές, χρειάζεται να ηρεμήσω λίγο».

Στην ίδια εκπομπή υπήρξε επικοινωνία με τον Χρήστο Τζιώρα, που ανέφερε: «Κάνω θεραπείες, για να επανέλθω πιο δυνατός. Πηγαίνω από το καλό στο καλύτερο».

Γύρω στις 20 Ιουλίου το πρόγραμμα της ακαδημίας

Περίπου στις 20 Ιουλίου θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα για την ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου σε όλα τα ηλικιακά τμήματα και τότε θα οριστούν και οι ημερομηνίες για τις εγγραφές. Το πρόγραμμα που θα βγει θα τηρηθεί μέχρι το τέλος της νέας σεζόν.

 

 

 

 

Last modified onSaturday, 16 June 2018 23:10