noodles volos banner

Μπακάλης: Έχουμε τον πρώτο λόγο με τον Ρήγα

Πως η ομάδα του έχει τον πρώτο λόγο για το αποτέλεσμα κόντρα στον Ρήγα Φεραίο στο κυριακάτικο ματς στο Βελεστίνο, επισήμανε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Λάκης Μπακάλης, ο οποίος μίλησε στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico.

Αρχικά ο κ. Μπακάλης τόνισε ότι η πρώτη φορά που πήγε ως αντίπαλος του Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο ήταν με τον Πύρασο και θυμάται πως ήταν κάτι που τον είχε στεναχωρήσει, ενώ για το ματς της Κυριακής παραδέχθηκε ότι δεν ήθελε ποτέ να γίνει, αλλά πρόσθεσε ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ομορφιά του αθλήματος, χαρακτηρίζοντας δύσκολη στιγμή το ότι θα πάει ως αντίπαλος απέναντι στην ομάδα, με την οποία μεγάλωσε.

Μίλησε επίσης για γεμάτο και ευέλικτο ρόστερ με πολλές επιλογές μετά τις μεταγραφές, ενώ φυσικά δε θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι σε καλή φόρμα κι αυτό το βγάζει στο γήπεδο, ενώ εκτίμησε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τον πρώτο λόγο για το αποτέλεσμα, αν είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος.

Ο κ. Μπακάλης τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν μέσα σε 15-20 μέρες να έχουν διάρκεια στους αγώνες μας από την αρχή ως το τέλος και εξήρε τον ρόλο του καταξιωμένου, όπως είπε, γυμναστή, του Σωτήρη Πετσιμέρη.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι έχει κατασταλάξει κυρίως σε 13 παίκτες, που έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα και πως οι όποιες αλλαγές εξαρτώνται από το παιχνίδι του αντιπάλου. «Βαριά 14 παίκτες μπορούν να σηκώσουν το βάρος του Ολυμπιακού Βόλου», δήλωσε ο Λάκης Μπακάλης, που συμπλήρωσε: «Το ζητούμενο είναι το εύκολο γκολ, που δεν το έχει η ομάδα και έχω την πίστη ότι θα βρεθεί λύση. Προσπαθούμε να έχουμε ως όπλο και τις στημένες φάσεις μέσα από τη ποιότητα της εκτέλεσης των φάουλ και των κόρνερ. Τα παιδιά που ήρθαν θα δώσουν άλλη ποιότητα στην ομάδα και ο κάθε φορ θα έχει μία πιο ποιοτική πάσα. Είναι παίκτες αναγκαίοι σε θέσεις που τους χρειαζόμαστε. Μέσα από τη δουλειά με τα καινούρια παιδιά, θα βρούμε τους αυτοματισμούς που μας λείπουν και μας θα πρέπει να βοηθήσουν και οι παλιοί και οι καινούριοι, για να βρεθούν γρήγορα».

Γα τον Λεωνίδα Χρήστου ο έμπειρος τεχνικός ανάφερε: «Έχω καλές πληροφορίες. Είναι φορ περιοχής και πολύ ψηλό παιδί με ευχέρεια στο σκοράρισμα».

Για τον αριστερό μπακ είπε ως ο Δήμος Κόκας και ο Γελαδάρης θα είναι αυτοί που θα καλύψουν αυτή τη θέση στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Magnesiasports ότι ο Καλφούντζος που δοκιμάζεται είναι πίσω αγωνιστικά.