noodles volos banner

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λ. για τον Γαρυφαλλόπουλο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του AthleticLarissa, ενδιαφέρον έχει επιδείξει ο Απόλλων Λάρισας για τον Τόλη Γαρυφαλλόπουλο της Νίκης Β., ενώ γίνεται λόγος για πιθανή αποδέσμευσή του από τη βολιώτικη ομάδα. Όμως, κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί, όπως λένε πηγές της διοίκησης. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Αρκετές μεταγραφές αναμένεται να κάνει ο Απόλλων Λάρισας την περίοδο του Ιανουαρίου με σκοπό να παρουσιαστεί δυνατότερος στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα της Φιλιππούπολης είναι και ο 22χρονος επιθετικός Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος.

Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής ανήκει στο δυναμικό της Νίκης Βόλου αλλά είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες ο παίκτης να αποδεσμευτεί με σκοπό να αγωνιστεί σε υψηλότερη κατηγορία.

Οι δύο πλευρές έχουν κάνει κάποιες συζητήσεις και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μόλις ο νεαρός φορ μείνει και τυπικά ελεύθερος. Ο Γαρυφαλλόπουλος έχει αγωνιστεί με την φανέλα της ΑΕΛ, του Αστέρα Τρίπολης, του Παναρκαδικού αλλά και του Πανθηραϊκού».

Πηγή: AthleticLarissa