noodles volos banner

Ο Τσέροβιτς αποκάλυψε την αποχώρηση Βασίλιεβιτς

Ο μάνατζερ του Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, Σέρτζιαν Τσέροβιτς, αποκάλυψε την αποχώρηση του Σέρβου μέσου από τον Ολυμπιακό Βόλου για ομάδα της Γερμανίας με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook . Συγκεκριμένα έγραψε: "Καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό σου. Ξέρουμε πού υπάρχουν τέτοια παιδιά, στη Γερμανία".

Ο Βασίλιεβιτς ήταν ο μοναδικός παίκτης μέχρι στιγμής του Ολυμπιακού Β. με το απόλυτο των συμμετοχών, καθώς έπαιξε ως βασικός και στα 12 ματς των ερυθρολεύκων στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο 2-1 με τον Α.Ο. Σελλάνων, ενώ αγωνίστηκε στα οκτώ και στα 90 λεπτά και στα υπόλοιπα τέσσερα έγινε αλλαγή στο δεύτερο μέρος, έχοντας συνολικά 967 λεπτά συμμετοχής. 

Ο παίκτης θα συνδυάσει το ποδόσφαιρο με άλλη εργασία στη Γερμανία, θέλοντας να εξασφαλίσει μία οικονομική σιγουριά για τον ίδιο. Πάντως δεν έχει κανένα παράπονο από τον Ολυμπιακό Βόλου και όπως λέει ο ίδιος πέρασε καλά στην ομάδα και έχει μόνο καλά λόγια για όλους, αλλά αφού χάθηκαν οι στόχοι, αποφάσισε να κοιτάξει το μέλλον του. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής ενημέρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας και τον κ. Π. Μποτσιβάλη, αλλά και τους πρώην πλέον συμπαίκτες του. 

Last modified onTuesday, 19 December 2017 12:38