noodles volos banner

«Έχει εξαπατηθεί ο κόσμος για τον πραγματικό πρόεδρο του Ν.Π.Σ.»

Για την επίσκεψή του στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τη Δευτέρα (11/12) και την κατάθεση στοιχείων σχετικά με την υπόθεση του Ν.Π.Σ. Βόλος μίλησε στο Ράδιο Ένα και τον Γιώργο Καρεκλίδη ο πρώην πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Θανάσης Τζήμας.

Μάλιστα τόνισε ότι ο κόσμος του Βόλου έχει εξαπατηθεί για το ποιος είναι πραγματικός πρόεδρος του Ν.Π.Σ. Βόλος, ενώ ανέφερε ότι σύμφωνα με δική του πληροφόρηση ο αθλητικός εισαγγελέας θα αποφασίσει μέχρι και πριν από τα Χριστούγεννα για τη μη νομιμότητα εγγραφής της ξενόφερτης ομάδας στην ΕΠΣΘ και έπειτα η Γ.Γ.Α. έχει το δικαίωμα μέσα σε 15 μέρες να την αποβάλει από το πρωτάθλημα. Ακόμη, δήλωσε ότι  έχει ζητήσει από τον Άρειο Πάγο την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της Πύδνας.

Αναλυτικά ο κ. Τζήμας τόνισε:

«Ούτε η Νίκη Βόλου ούτε ο Ολυμπιακός Βόλου θα μείνουν ορφανοί, αλλά ορφανοί θα μείνουν αυτοί, οι οποίοι ήθελαν να είναι ηγέτες σ’ αυτές τις ομάδες, αλλά για κάποιους λόγους δεν μπορούν και προσπαθούν να φέρουν κάποια άλλη ομάδα με την προσδοκία μίας ανώτερης κατηγορίας.

Αυτή η ομάδα που ήρθε στη Μαγνησία από την Πιερία, ήρθε με έναν πρόεδρο που ουδέποτε ήταν πρόεδρος κι αυτό γνωστοποιήθηκε στον εισαγγελέα.

Στις 6 Νοεμβρίου του 2016 η Νίκη χάνει στο Κίτρος με 2-1 με μία κακή διαιτησία και είχα πει στον Ερασιτέχνη να συμμετέχει στην αγωγή για την αποζημίωση που θα ζητήσει για τη βλάβη που έχει υποστεί. Αυτή η αγωγή εναντίον του διαιτητή (σ.σ. κ. Τεβεκέλη) συμπληρώθηκε, για να συσχετιστούν οι δικογραφίες, με όλα τα στοιχεία από τη μεταφορά της Πύδνας στον Βόλο και πλέον από 750.000 ευρώ ζητείται το ποσό του 1,5 εκ. ευρώ από τον νόμιμο εκπρόσωπο της Πύδνας. Ο κόσμος του Βόλου εξαπατήθηκε από τις συνεντεύξεις Τύπου, όπου εμφανιζόταν ένας δήθεν πρόεδρος του Ν.Π.Σ. Βόλος, ο οποίος δεν ήταν αυτός που υπέγραψε στο έγγραφο για το παραχωρητήριο του γηπέδου (σ.σ. της Νεάπολης). Το έκανε άλλος με την ιδιότητα του προέδρου, ο οποίος προστέθηκε στην αγωγή μας ως νόμιμος εκπρόσωπος και δε θέλω να πω το όνομά του.

 Ο κ. Μποτσιβάλης κατέθεσε την προηγούμενη βδομάδα συμπληρωματικά στοιχεία στον αθλητικό εισαγγελέα, ο οποίος χειρίζεται τη δικογραφία. Ο εισαγγελέας μέχρι τις 22-23 αυτού του μήνα κατά πληροφορίες θα αποφασίσει για τη μη νόμιμη εγγραφή της ομάδας στην ΕΠΣΘ και η Γ.Γ.Α. έχει δικαίωμα μέσα σε 15 μέρες να την αποβάλει. Εγώ έχω έννομο συμφέρον, γιατί υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της περσινής ομάδας της Νίκης Βόλου και της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας ως νομίμως εκλεγέντος προέδρου.

Εγώ ζητώ να ανοίξει το προσωπικό μου τηλέφωνο και νομίζω ότι θα πάμε σε κακουργηματικές πλέον πράξεις.  Εκεί είναι όλη η ιστορία και το αίτημά μου στον εισαγγελέα σήμερα (σ.σ. τη Δευτέρα), ν’ ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα.  1000%, αν ανοίξουν τα τηλέφωνα, είναι απλή λογική ότι θα προκύψει κάτι μη νόμιμο. Αν εγώ βάλω εσάς μπροστά να κάνω μία δουλειά, δεν υπάρχει περίπτωση να μη συνομιλώ.

Έχοντας τα ονόματα των 30 υπογραφόντων στη Γ.Σ. της Πύδνας, προκύπτει βάσει εξέτασης γραφολόγου ο γραφικός χαρακτήρας και των 30 ονομάτων από ένα άτομο. Ο εισαγγελέας βεβαίως μπορεί να ορίσει και ορκωτό γραφολόγο, για να το διαπιστώσει»

Παράλληλα, ο κ. Τζήμας υπογράμμισε ότι ο δικαστικός αγώνας της Νίκης Β. και του Ολυμπιακού Β. δεν έχει καμία σχέση με αντίποινα για τη βαθμολογική θέση των ομάδων.

 

 

 

 

 

Last modified onTuesday, 12 December 2017 11:31