noodles volos banner

Δ.Ε. ποδοσφαίρου Νίκης Β.: «Η πολιτεία να πάρει θέση»

Στιγμιότυπο από τη διακοπή του ματς Ολυμπιακός Β.-Ν.Π.Σ. Στιγμιότυπο από τη διακοπή του ματς Ολυμπιακός Β.-Ν.Π.Σ.

Ανακοίνωση με αφορμή τα γεγονότα στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα Ολυμπιακός Β.-Ν.Π.Σ. Βόλος εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ζητώντας να πάρει θέση η πολιτεία για τον Αχιλλέα Μπέο, τον οποίον δεν κατονομάζει, αλλά αναφέρεται σ’ αυτόν εμμέσως πλην σαφώς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο άνθρωπος που έχει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, δίνει εντολή και αναρτάται πανό με το σύνθημα "Μια πόλη μια ομάδα".

Κατ' επανάληψη έχει δηλώσει ότι οι δύο ιστορικές ομάδες, Νίκη Βόλου και Ολυμπιακός Βόλου, θα έχουν μόνο ομάδες ακαδημιών.

Μια ξενόφερτη ομάδα από την Πύδνα Πιερίας έχει έρθει στην πόλη μας με Γενική τους Συνέλευση εξπρές, απολαμβάνοντας ευνοϊκή μεταχείριση τόσο στα γήπεδα, όσο και  στους ξενώνες , από τη δημοτική αρχή της πόλης μας.

Σήμερα με το δάχτυλό του υποδεικνύει τον αφανισμό μιας ιστορίας 93 και 80 χρόνων αντίστοιχα, δύο ομάδων που έχει διαμορφωθεί από γενιές φιλάθλων της πόλης μας.

Πείτε μας τι πρεσβεύει αυτός ο άνθρωπος. Ποιοι είναι αυτοί οι επενδυτές που ήρθαν να επενδύσουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης μας, χωρίς να έχουν κανένα λαϊκό έρεισμα.

Τι θέλουν, όταν στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, που πήραν σαν έδρα τους, πριν καν εγγραφούν στην Ένωση του νομού μας, εισέρχονται μόνο μέλη του σωματείου τους, απαγορεύοντας την είσοδο σε φιλάθλους, αφού δεν εκδίδουν εισιτήρια.

Ποιος είναι αυτός που οπλίζει με το δάχτυλό του την είσοδο οπαδών στο γήπεδο και παρ’ ολίγον να θρηνήσουμε θύματα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ!»