noodles volos banner

Με απόλυτη συσπείρωση κόντρα στον Ν.Π.Σ. ο Ολυμπιακός Β.

Παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα τελικού δίνει την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Βόλου (15.00, διαιτητής ο Γκορτσίλας από τη Μακεδονία) απέναντι στον Ν.Π.Σ. Βόλος στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Φυσικά, δεν είναι μόνο το βαθμολογικό κίνητρο που κάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο, καθώς οι κυανέρυθροι του Φεράντο έχουν ξεφύγει με οκτώ πόντους από τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να μειώσουν στους πέντε, καθώς σε διαφορετική περίπτωση στην ομάδα του Κώστα Μπράτσου θα πρέπει να σκέφτονται πολύ σοβαρά ότι ο στόχος της πρωτιάς έχει απολεσθεί από νωρίς. Είναι και το γεγονός ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου αντιλαμβάνονται την παρουσία της ξενόφερτης ομάδας ως απειλής για τη δικιά τους και γι’ αυτό έχει σημάνει συναγερμός στις τάξεις του κόσμου, που αναμένεται να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του και να δώσει τεράστια ώθηση στους παίκτες της ομάδας για το τρίποντο.

Η συσπείρωση του κόσμου είναι απόλυτη, αφού θέλουν να δώσουν μία απάντηση ότι δεν πρόκειται ποτέ να αφήσουν μόνη την ομάδα τους, έχοντας προκληθεί με δηλώσεις ότι ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός Β. θα σβήσει λόγω της νέας ξενόφερτης ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι προετοιμάστηκαν πολύ καλά και χωρίς προβλήματα όλη τη βδομάδα, το ηθικό τους είναι σε υψηλά επίπεδα και υπάρχει μεγάλη προσμονή για την αναμέτρηση της Κυριακής, έχοντας δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο. Άπαντες ξέρουν ότι θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους κι αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για όλους.