noodles volos banner

Με μεγάλο ενθουσιασμό ξεκίνησε η ακαδημία της Νίκης

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα η έναρξη των προπονήσεων και ο Αγιασμός της ακαδημίας της Νίκης Βόλου, παρουσία αρκετού κόσμου στις εξέδρες του Π. Μαγουλάς και με πολλές νέες εγγραφές παιδιών.

 Το παρών έδωσαν ο υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας κ. Άκης Σουγγάρης και σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο των ακαδημιών.

Οι άνθρωποι του συλλόγου εκτιμούν ότι στο Π. Μαγουλάς βρέθηκαν πολλά παιδιά για το χρονικό σημείο που διανύουμε, αφού είναι ακόμη νωρίς και όπως έχει αποδειχθεί και τα προηγούμενα χρόνια πολλοί γονείς αποφασίζουν για την εγγραφή ακόμη και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Όπως και να ‘χει τα μηνύματα ήταν πολύ αισιόδοξα κι αυτό είναι αν μη τι άλλο αποτέλεσμα της πολύ διαφορετικής οργάνωσης που ακολουθείται φέτος στην ακαδημία, αφού από τη μία υπάρχουν πλέον και οι χώροι, που έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα, στο Π. Μαγουλάς μετά τη μετακόμιση της πρώτης ομάδας στο Πανθεσσαλικό, και από την άλλη το πρόγραμμα των προπονήσεων έχει βγει από πολύ νωρίς και οι γονείς με τα παιδιά τους μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους από τώρα σε συνδυασμό με τις πολλές μαθητικές υποχρεώσεις. Εξάλλου, η νέα Δ.Ε. ποδοσφαίρου ξεκίνησε με βασική αρχή ότι η Νίκη χτίζει το μέλλον με βάση τις υποδομές της. 

Last modified onMonday, 04 September 2017 22:39