noodles volos banner

Οριστικά χωρίς εισιτήρια στους Νικιώτες το ντέρμπι

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του βολιώτικου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β. και τη Νίκη Β. την Κυριακή 23/4 στο Πανθεσσαλικό. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων έδωσαν το παρών, με επικεφαλής τους κ.κ. Μποτσιβάλη και Τζήμα. Όπως αναμενόταν το ματς θα γίνει χωρίς την οργανωμένη παρουσία οπαδών των φιλοξενουμένων, στους οποίους δε θα δοθούν εισιτήρια.

Ο κ. Τζήμας, μιλώντας στο Blue Heart, πληροφόρησε τα εξής: «Δε θα δοθούν εισιτήρια τελικά, όπως και στο πρώτο ματς. Με την αστυνομία από κοινού αποφασίστηκε να δοθούν 15 προσκλήσεις στη Νίκη, όσες είχαμε δώσει και εμείς στον πρώτο αγώνα. Θα μετακινηθούμε με πούλμαν από το γήπεδο μας στις 14.30 με 14.45. Νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Ήταν κάθετη η θέση της αστυνομίας. Δεν ήταν στην ευχέρεια τη δική μας. Οι δηλώσεις από τη μεριά μας ήταν σε ένα ενωτικό κλίμα, να χαρούμε και να απολαύσουμε το παιχνίδι. Η αστυνομία είναι έμπειρη σ’ αυτά τα θέματα και η απόφαση είναι δική της. Κάποιοι φίλαθλοι θα μπορέσουν να πάνε μεμονωμένα. Όπως πληροφορήθηκα, θα γίνει και προπώληση εισιτηρίων. Δεν αποφασίστηκε να υπάρχει κάποια θύρα για τους φιλάθλους μας. Η αστυνομία είναι πιο επιφυλακτική μετά την είσοδο οπαδών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Πιστεύω ότι υπάρχει βαθμολογική σημασία για το ποιος θα είναι μπροστά».

Μαζί με τον κ. Τζήμα ως εκπρόσωπος της Νίκης παρέστη ο κ. Ακτσιαλής, ο οποίος δεν  ζήτησε εισιτήρια, αλλά την απρόσκοπτη και ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση της αποστολής της Νίκης Βόλου, την ασφαλή παραμονή της όπως και την προστασία των επισήμων, που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη μεριά των κυανόλευκων.

Η αστυνομία, για να δικαιολογήσει την απόφασή της για να διεξαχθεί το ματς μόνο με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Β., ανέφερε στο πρακτικό της σύσκεψης ότι υπάρχει επικινδυνότητα λόγω ιστορικού αντιπαλότητας και επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. 

 

Last modified onTuesday, 18 April 2017 21:28