noodles volos banner

Στ. Κολόζος: «Κρατάνε άσο στο μανίκι τους οι υποψήφιοι»

Τα όσα έγιναν στη Γ.Σ. της Νίκης και την απόφαση για εκλογές στις 22 Απριλίου σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέλιος Κολόζος, μιλώντας στον Βόλος 9.86.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Να μη φοβόμαστε τη Νίκη. Η Νίκη και σχέδιο έχει και υποψήφιους θα έχει και ποδοσφαιρικό μέλλον θα έχει. Όλα είναι προγραμματισμένα. Θα τα μάθουμε όλα, όταν έρθει η ώρα. Αυτοί που θα είναι υποψήφιοι κρατάνε και κάποιους άσους στο μανίκι τους, σε περίπτωση που εμφανιστούν μερικοί άλλοι. Όλοι περιμένουμε. Πολλοί κρύφτηκαν πάλι, πολλοί που αγαπάνε τη Νίκη.

Οι εκλογές γίνονται, για να μη χαθεί μία άλλη χρονιά. Πρέπει ο προγραμματισμός όλων τμημάτων και του ποδοσφαίρου να γίνουν γρήγορα. Για τα οικονομικά στοιχεία που ακούστηκαν στη Γ.Σ., ο κ. Μιχάλης έχει όλα τα παραστατικά. Μπορώ να σου πω εγώ ότι έβαλα 80.000 ευρώ, όπως λέει ο κ. Τζήμας. Φέρε μου το παραστατικό να στο δικαιολογήσω. Υπήρχαν όμως κι άλλα πικάντικα. Ο κ. Τζήμας, όπως αποκαλύφθηκε, έχει χρησιμοποιήσει το ΑΦΜ από τον Ερασιτέχνη, χωρίς να έχει πάρει την άδεια από τον Ερασιτέχνη για κάποια ρούχα και μας ήρθε το τιμολόγιο τώρα. Ο κ. Τζήμας που δε χρωστάει τίποτα. Για να κοπεί ένα τιμολόγιο στον Ερασιτέχνη, πρέπει να το υπογράψει ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Ερασιτέχνη. Όταν κόβεται ένα παραστατικό χωρίς αυτές τις υπογραφές, τότε γίνεται εκ του πονηρού.

Το θέμα με τον κ. Τζήμα είναι λέει συνεχώς “έχω κάνει και έχω κάνει” και αποδείχτηκε και στη Γ.Σ. ότι δεν έχει κάνει τίποτα. Κάνει λόγο για Δ.Ε., ενώ αυτή τη στιγμή είναι εντελώς μόνος του. Δεν υπάρχει Δ.Ε. Και επειδή ακούγεται τι θα γίνει η ομάδα αν φύγει ο Τζήμας, στη Νίκη οποιοσδήποτε φύγει δε σημαίνει ότι δε θα πάει η ομάδα να παίξει ή δε θα πληρωθεί ξενοδοχείο. Τα έσοδα είναι από τον κόσμο και από δύο-τρεις φίλους της Νίκης και από κανέναν Τζήμα.

Εγώ για τις 22 Απρίλη βλέπω ένα ψηφοδέλτιο. Και όποιος δεν εκλεγεί, αυτό δε θα πει ότι δε θα είναι κοντά στην ομάδα».