noodles volos banner

Austrian boys: Την Κυριακή το Πανθεσσαλικό θα γίνει ένα καυτό ΕΑΚ

Ανακοίνωση ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό εξέδωσαν οι Austrian Boys. Σ’ αυτήν αναφέρονται τα εξής: «Η αγαπημένη μας ομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται ενόψει μιας μεγάλης πρόκλησης την ερχόμενη Κυριακή. Το επόμενο παιχνίδι είναι βαθμολογικά το κρισιμότερο της χρονιάς και ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας.

Δε χρειάζονται πολλά λόγια. Δεν κοιτάμε πίσω. Βλέπουμε ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. Οι παίκτες μας είναι με διαφορά οι καλύτεροι της κατηγορίας και είμαστε σίγουροι ότι αυτό ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, όποτε χρειάστηκε στα 80 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, ήταν παντού και πάντα δίπλα, στηρίζοντας με πολλή αγάπη και πάθος την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Είναι αυτονόητο ότι αυτό θα κάνουμε και αυτή τη φορά. Με δυνατή φωνή, τραγούδια και συνθήματα, οι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου που θα βρεθούμε την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, θα πρέπει να μετατρέψουμε το μεγάλο αυτό στάδιο σε ένα “καυτό ΕΑΚ”.

Ο Ολυμπιακός Βόλου-ιστορικά, οπαδικά και αγωνιστικά - δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Την Κυριακή λοιπόν έχουμε ένα ακόμα ραντεβού με την ιστορία μας.

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ».

Last modified onMonday, 06 March 2017 10:57