noodles volos banner

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ιστιαίας μετά το ματς με τη Νίκη

Η συμπεριφορά της ΕΠΣ Εύβοιας απέναντι στην ΑΕ Ιστιαίας οδήγησε τον Γιάννη Αναγνώστου στην απόφαση να αποχωρήσει από την προεδρία της ομάδας. Αυτό δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, καλώντας την ΕΠΣ να αναλάβει την ομάδα.

«Παραιτούμαι αυτή τη στιγμή από πρόεδρος της ΑΕ Ιστιαίας, γιατί έχω απέναντί μου όλη την ΕΠΣ Εύβοιας. Δεν είναι δυνατόν να παίζω με μια ιστορική ομάδα, τη Νίκη Βόλου, που έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη μας, και η ΕΠΣ να έχει την ίδια στιγμή επτά παιχνίδια. Το μόνο παιχνίδι που δεν είχε βάλει σήμερα ήταν τους Ωραιούς, γιατί εκεί στέλνει 20 προσκλήσεις και έρχονται 20 φίλαθλοι δωρεάν στο αγώνα. Η απόφασή μου αυτή είναι αμετάκλητη. Σιχάθηκα τους πάντες και τα πάντα. Εμείς δεν ανήκουμε στην Εύβοια, ανήκουμε σε άλλο νομό, γι’ αυτό η ΕΠΣ κάνει αυτά που κάνει», ανέφερε αρχικά.

Για το μέλλον της ομάδας: «Δε με νοιάζει. Μόνος μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα, όταν έχω την ΕΠΣ απέναντί μου. Η απάντησή τους ήταν ότι δε θα διαλύσουν το ποδόσφαιρο αυτοί για χάρη της Ιστιαίας και με τις προσκλήσεις που στέλνουν στους Ωραιούς, κάνουν πολιτική εις βάρος της Ιστιαίας. Που η Ιστιαία και η Χαλκίδα εκπροσωπούν την Εύβοια σε όλη την Ελλάδα».

Για τις υποχρεώσεις της ομάδας που τρέχουν: «Ας τις αναλάβουν άλλοι. Ας έρθει η ΕΠΣ να τις αναλάβει».

πηγή: liganews

Last modified onSunday, 05 March 2017 21:02