noodles volos banner

Για το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο πριν … τον τελικό ο Ολυμπιακός Β.

Στον δρόμο προς την κορυφή μπορεί να θεωρούνται οι επιβεβλημένες οι νίκες επί των βασικών ανταγωνιστών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά απαγορεύονται και τα στραβοπατήματα απέναντι στους λιγότερο ισχυρούς αντιπάλους. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό Βόλου, οι παίκτες του οποίου οφείλουν να μην αποπροσανατολιστούν από το μεθεπόμενο ματς με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας και απόλυτα συγκεντρωμένοι να αγωνιστούν, όπως πρέπει, την Κυριακή κόντρα στον Πιερικό (15.00) στο Πανθεσσαλικό.

 Επιτακτική είναι η ανάγκη για τους τρεις βαθμούς, ώστε στη χειρότερη περίπτωση να διατηρηθεί το μείον δύο από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας, που υποδέχεται τον Ρήγα Φεραίο, κι έτσι οι ερυθρόλευκοι να έχουν την ευκαιρία να τον προσπεράσουν στο μεταξύ τους παιχνίδι στις 12 Μαρτίου.

Το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο για τον Ολυμπιακό εξαρτάται καθαρά από τον ίδιο, αφού από τον αντίπαλο έχει απομείνει μόνο το βαρύ όνομα του παρελθόντος, εφόσον πρόκειται για μία νεανική ομάδα, που μόνο στόχο έχει να εξασφαλίσει γρήγορα τη σωτηρία. Ο Μιχάλης Ζιώγας έκανε τη ζημιά στον Απόλλωνα Λάρισας, κόβοντάς του δύο βαθμούς στην Κατερίνη πριν από δύο αγωνιστικές στην Κατερίνη και σίγουρα, όσο κι αν έχει στα χέρια του ένα περιορισμένων δυνατοτήτων υλικό, αποδεικνύει ότι έχει φτιάξει μία ομάδα που προσπαθεί να παλέψει όλα τα παιχνίδια, παίζοντας σφιχτά, και προσπαθεί πάντα για την έκπληξη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Κατερινιώτες παρουσιάζονται αρκετά βελτιωμένοι το τελευταίο διάστημα, αφού στα προηγούμενα έξι ματς, κατά τα οποία συγκέντρωσαν οκτώ βαθμούς, έχουν δεχτεί μόλις δύο γκολ, που τους στοίχισαν και τις δύο ήττες του σ’ αυτή τη σειρά των αγώνων από την Πύδνα και από την Ιστιαία με 1-0.

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών των Μασάντο και Ευθυμιάδη, που θα εκτίσουν μία αγωνιστική λόγω καρτών, ενώ και ο Κολημήτρας εξακολουθεί να μην μπορεί να βοηθήσει, αφού δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του. Από την άλλη επιστρέφουν οι Σταύρου και Χολέβας, ενώ επιστροφές έχει και ο Πιερικός με Κραγιόπουλο και Σεχολάρι.

Ο Ολυμπιακός έχει και υπέρ του την προϊστορία με 15 νίκες σε 23 ματς στον Βόλο επί του Πιερικού, που επιβάλλεται να γίνει η 4η ομάδα φέτος μετά την Ιστιαία, τον Αστέρα Πετριτή και Αμβρακία, απέναντι στις οποίες οι Βολιώτες ζευγαρώνουν τις νίκες τους, αφού έχουν κερδίσει τους μελανόλευκους της Πιερίας στον πρώτο γύρο με 0-2.

Ο κόσμος από την πλευρά του αναμένεται να δώσει και πάλι δυναμικό παρών και περιμένει από την ομάδα του, που είναι το ακλόνητο φαβορί, να τον ζεστάνει για τα καλά ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Διαιτητής του αγώνα της Κυριακής θα είναι ο 33χρονος Γιώργος Τζοβάρας από τη Φθιώτιδα, ο οποίος συνάντησε φέτος τους ερυθρόλευκους στο ντέρμπι του Π. Μαγουλάς με τη Νίκη (ισοπαλία με 0-0) και στον αγώνα με τον Απόλλωνα στη Λάρισα (ήττα με 2-1).

Η γενική είσοδος για τους φιλάθλους είναι 10€ και για γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω) και ανέργους 5€.

 

Last modified onSaturday, 04 March 2017 09:53