noodles volos banner

Συνάντηση κυανόλευκης συσπείρωσης, απόντος Τζήμα

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης σε καλό κλίμα η συνάντηση όλων των μερών των κυανόλευκων, την οποία κάλεσαν οι σύνδεσμοι φιλάθλων της ομάδας Blue Club και Blue Angels - Δεν παρευρέθηκε σε αυτήν, ο επικεφαλής της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Σάκης Τζήμας, αφού πρώτα φρόντισε να ενημερώσει τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Στέργιο Φάτση, μέσω επιστολής.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δεν είναι διατεθειμένος να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους τέσσερις ανθρώπους που παραιτήθηκαν από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της ομάδας, τονίζοντας πως σε οποιαδήποτε άλλη συνάντηση, σχετικά με την ομάδα, θα είναι διαθέσιμος.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι όλων των συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας, μέλη της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, οι τέσσερις παραιτηθέντες της Διοικούσας Επιτροπής, εκπρόσωποι της Λέσχης Φίλων Νίκης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης, καθώς και οι κ.κ. Κολόζος και Αρβανιτόπουλος, μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Οι παρευρισκόμενοι τοποθετήθηκαν περί των τελευταίων εξελίξεων στο τμήμα ποδοσφαίρου, συζήτησαν για την τωρινή κατάσταση και αποφάσισαν πως η συσπείρωση είναι το «στοιχείο-κλειδί» της επόμενης μέρας για τον σύλλογο, δίχως να χρειαστεί να ανέβουν παραπάνω οι τόνοι. Παράλληλα, έγινε αποδεκτή απ’ όλους η πρόταση περί υπομονής για την υλοποίηση των όσων έχει προγραμματίσει ο κ. Τζήμας, σχετικά με την ομάδα, αφήνοντας ένα χρονικό περιθώριο στον παράγοντα από την Κατερίνη, προκειμένου να φέρει εις πέρας τους στόχους του, σε ό,τι αφορά το θέμα των υποδομών, των γηπέδων και της πρώτης ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως καθ' όλη τη διάρκεια της συνάντησης, το κλίμα ήταν πολύ καλό, δίχως να οξυνθούν τα πνεύματα σε κανένα χρονικό σημείο.

Last modified onFriday, 30 September 2016 22:07